15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCale liberă pentru Stîngă

Cale liberă pentru Stîngă

Universitatea Craiova a renunţat la serviciile preşedintelui Ion Geolgău, care a fost trimis să antreneze echipa-satelit.

Oficialii Universităţii Craiova au făcut joi seară o mutare-surpriză, anunţând că preşedintele executiv Ion Geolgău se va ocupa de echipa a doua. Mai mult, acestuia i-a fost găsită şi o titulatură pompoasă, manager-antrenor, una care sună bine, dar care îşi pierde din strălucire dacă ne amintim că echipa-satelit nu evoluează în nici un campionat, iar de la anul se preconizează să fie înscrisă în campionatul judeţean. „A fost dorinţa mea să mă întorc la meseria de antrenor, pe care o abandonasem în urmă cu câţiva ani, la revenirea din Insulele Feroe“, a explicat Geolgău. Acesta şi-a fixat şi un obiectiv pentru sezonul viitor, promovarea echipei a doua în Divizia C. Până la anul, Primavara îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la Podari.

„Olandezul“, propus la FC Argeş

Mutarea de joi seară a readus însă în discuţie o idee mai veche, aceea a revenirii lui Ovidiu Stîngă în staff-ul tehnic al Ştiinţei. Surse apropiate grupării oltene susţin că prin trecerea lui Ion Geolgău la „satelit“ i s-a făcut loc lui Ovidiu Stîngă în conducerea echipei, după toate probabilităţile acesta urmând să fie numit manager general la Universitatea Craiova.
Stîngă a fost văzut şi la banchetul de final de sezon al echipei, întreţinându-se minute bune cu Adrian Mititelu. Acesta a negat o eventuală numire a lui Stângă, pe care i l-a propus însă prietenului său Cornel Penescu. „Mititelu mă bate la cap să-l iau pe antrenor Stângă. Zice că o să promovez sigur cu el într-un an de zile. Eu nu am vorbit deocamdată cu Stângă şi nici nu i-am făcut nici o propunere în acest sens“, a afirmat ieri, pentru NewsIn, patronul lui FC Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII