11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii ţin disponibilizările la secret

Pandurii ţin disponibilizările la secret

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va renunţa, probabil,  la cei trei străini, Kutlacic, Radovanovic şi Vidakovic, din cauza randamentului scăzut, dar şi la Bogoi, din cauza vârstei.

Lista de disponibilizaţi de la Pandurii Târgu Jiu, fluturată de oficialii grupării gorjene sub nasul presei, nu a fost făcută publică la finalul campionatului, aşa cum promiseseră, însă antrenorul Eugen Neagoe a oferit două repere care pot conduce către fotbaliştii ce nu se vor mai regăsi în lotul „pandurilor“ şi în campionatul viitor. „Sunt momente în viaţă în care de unii trebuie să te desparţi, poate din cauza vârstei, poate randamentului pe care l-au dat. Sunt multe aspecte de care trebuie să ţinem cont, avem deja făcută o aşa-zisă listă cu jucătorii care vor pleca, cu cei pe care ne vom baza în continuare şi cu cei pe care vrem să-i aducem la echipă“, a spus Neagoe.
Greva minerilor a afectat şi activitatea clubului de fotbal Pandurii, preşedintele minerilor şi al fotbaliştilor, Marin Condescu, fiind reţinut de negocierile cu guvernanţii. Este clar, judecând după declaraţia lui „Geană“, că principalii jucători vizaţi sunt Bogoi, Vidakovic, Kutlacic şi Radovanovic, primul din cauza vârstei, 34 de ani, iar ceilalţi din cauza lipsei de valoare. Cei patru au prins rareori echipa, şi atunci randamentul lor a fost scăzut. Impresarul jucătorilor plavi a recunoscut că le caută echipe, acesta având o discuţie cu Neagoe imediat după meciul dintre Pandurii şi FC Argeş.

Scarlatache şi Vranjkovic, aproape de Târgu Jiu

Deşi preşedintele Condescu spunea că este exclusă o revenire a lui Vranjkovic la Târgu Jiu, acesta a recunoscut că negociază cu Dinamo pentru a-şi întări lotul. Scarlatache este aproape de revenirea la Pandurii, fiind un fundaş central de piciorul drept, un înlocuitor perfect pentru Bogoi. Şi Vranjkovic va fi împrumutat de Dinamo la Târgu Jiu, având puţine şanse să prindă primul unsprezece al „câinilor“.
În cărţi pentru un transfer la gruparea gorjeană se află şi atacantul Alexandru Piţurcă, liber de contract, date fiind relaţiile dintre el şi antrenorul Eugen Neagoe. Până în prezent
s-a perfectat transferul lui Mircea Voicu de la Jiul Petroşani, un mijlocaş de banda stângă, gruparea din Târgu Jiu intenţionând să mai aducă alţi cinci jucători pe posturile deficitare. Singurul fotbalist de la Pandurii care are oferte concrete de transfer este portarul Adnan Guso, acesta fiind propulsat în atenţia grupărilor din Europa în special de prestaţia din poarta naţionalei Bosniei, la Oslo.
Antrenorul cu portarii, Vali David, a dezminţit faptul că va renunţa la vreunul dintre elevii săi. „Pe Guso l-am adus la Târgu Jiu şi aici va rămâne atâta timp cât se simte bine. Numai în cazul unei oferte avantajoase şi pentru club va pleca. Guso înseamnă 50 la sută din echipă, din punctul meu de vedere. A dovedit că este un portar pe care putem baza. Guso, Bălăeţ şi Dossey sunt portarii pe care contăm în sezonul 2007-2008. Nu va pleca nici un jucător până nu va veni în locul lui cineva“, a spus David.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS