20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInzaghi, desemnat omul finalei

Inzaghi, desemnat omul finalei

Filippo Inzaghi, care a fost desemnat jucătorul finalei Ligii Campionilor, a spus că nu şi-a imaginat, atunci când s-a transferat de la Juventus Torino, că va reuşi să câştige cu AC Milan două trofee ale celei mai importante competiţii europene.
„Este o satisfacţie să fii desemnat omul meciului, dar cel mai important este că am câştigat. Drumul a început vara trecută, cu Steaua Roşie Belgrad, şi se încheie aici. Suntem foarte mândri. Am muncit împreună. Faza de la primul gol am lucrat-o împreună cu antrenorul. Am marcat un gol asemănător cu Empoli, în sezonul trecut. La 2-0, am lăsat puţin garda jos, dar golul lui Kuyt ne-a reamintit că trebuie să fim atenţi. Când am venit de la Juventus, mă gândeam că pot câştiga ceva, dar nu mi-am imaginat că voi cuceri de două ori Liga Campionilor“, a spus Inzaghi.
Acesta a subliniat că, deşi a fost accidentat, nici o persoană de la clubul AC Milan nu s-a îndoit că va reveni.
„Am o relaţie specială cu AC Milan, sentimente deosebite. În acest sezon, până în ianuarie, m-am simţit bine. Apoi, m-am accidentat, dar partenerii mei şi-au păstrat încrederea în mine“, a adăugat Inzaghi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS