17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Niculae, titular la Auxerre

Daniel Niculae, titular la Auxerre

„Nico“ a marcat doar trei goluri în cele 28 de meciuri pe care le-a jucat în acest sezon din Ligue 1.

Atacantul român Daniel Niculae a fost titular la formaţia franceză AJ Auxerre, la partida câştigată cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în faţa formaţiei OSC Lille, în etapa a 37-a a campionatului Franţei. „Nico“ a jucat până în minutul 68, el fiind înlocuit de antrenorul Jean Fernandez cu Lejeune, la scorul de 1-1. Pentru evoluţia sa, jucătorul român a primit nota 5 din partea cotidianului L’Equipe.
Daniel Niculae rămâne cu trei goluri marcate în 28 de partide. Pentru Auxerre au înscris Kahlenberg (’15) şi Jelen (’79), iar golul oaspeţilor a fost semnat de Keita (’29). Cu 51 de puncte, Auxerre a urcat pe locul opt în clasament.
Meciul dintre echipa lui Claudiu Keşeru, FC Nantes, deja retrogradată, şi Toulouse a fost întrerupt în minutul 88, când aproape 2.000 de suporteri ai gazdelor au pătruns pe teren. Scorul era egal în acel moment, 0-0. Arbitrul a hotărât să cheme jucătorii celor două echipe la vestiare, deoarece nu erau îndeplinite condiţiile de siguranţă, iar o decizie în legătură cu rezultatul acestui meci va fi luată în următoarele zile de Liga Profesionistă Franceză. Claudiu Keşeru a fost titular la Nantes.
Atacantul Florin Bratu nu a jucat pentru echipa sa, Valenciennes, care a remizat, scor 1-1, pe terenul formaţiei Sedan. Hassli a marcat pentru oaspeţi în minutul 50, iar Job a egalat un sfert de oră mai târziu. Valenciennes are 43 de puncte, ocupă locul 16 şi este lipsită de griji în privinţa retrogradării.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS