22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa îl vrea pe Guriţă

Ştiinţa îl vrea pe Guriţă

Oficialii olteni l-au contactat deja pe „marinar“, care este gata să negocieze cu gruparea din Bănie.

Atacantul Farului, Mihai Guriţă, a declarat ieri, pentru NewsIn, că a fost contactat de directorul executiv al Universităţii Craiova, Ovidiu Costeşin, în privinţa unui transfer la gruparea-fanion a Olteniei şi a recunoscut că este tentat de o mutare la echipa al cărei suporter este din copilărie. „M-a sunat Costeşin şi a rămas să discutăm. Eu nu sunt adeptul negocierilor prin telefon. Sunt dispus să negociez cu Universitatea Craiova, mai ales că eu sunt suporterul acestei echipe de mic. Dacă voi ajunge la Craiova, mi s-ar împlini un vis mai vechi“, a recunoscut Mihai Guriţă. Trebuie spus că atacantul Farului este poreclit de colegii săi „Olteanul“ pentru faptul că a declarat de mai multe ori că ţine cu Ştiinţa. Universitatea Craiova este cea de-a doua echipă care îşi manifestă interesul pentru atacantul de 34 de ani, după ce oficialii Stelei anunţau recent că şi-au asigurat serviciile lui Guriţă, care mai are contract cu Farul până la finalul acestui sezon.

Avantaje şi dezavantaje

Fotbalistul Farului a declarat că îi va fi foarte greu să aleagă între Steaua şi Universitatea Craiova, explicând care sunt atuurile fiecărei echipe. „Mi-e greu să spun acum ce aş alege. Nu banii vor conta cel mai mult în decizia mea. Eu nu sunt omul banului. Mă tentează foarte mult Universitatea, pentru că am ţinut cu această echipă din copilărie, dar şi Steaua, în aceeaşi măsură, mai ales că va evolua în Liga Campionilor“, a spus „Olteanul“.
Acesta este convins că oferta Universităţii nu face parte dintr-o strategie, având în vedere că Farul şi Ştiinţa se întâlnesc duminică, în penultimul meci al sezonului. „Nu cred că se poate vorbi de vreo stratagemă, nu sunt eu omul care să pună botul aşa de uşor la astfel de lucruri“, a mai precizat Guriţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII