12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu-l mai transferaţi pe Chivu!

Nu-l mai transferaţi pe Chivu!

Victor Becali, impresarul fundaşului român, susţine că nici o formaţie nu s-a arătat interesată de serviciile jucătorului lui AS Roma.

Presa din Italia şi din Spania îl transferă aproape în fiecare lună pe căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, de la AS Roma la Real Madrid, la FC Barcelona, la Inter Milano sau la AC Milan.
Ultimul „transfer“ al lui Chivu a fost anunţat de cotidianul Tuttosport, care a informat că fundaşul român al echipei din capitala Italiei a ajuns deja la un acord cu oficialii clubului Juventus Torino în privinţa unui contract. Tuttosport a oferit chiar detalii financiare, susţinând că Juventus negociază încă suma de transfer, fundaşul român fiind evaluat de AS Roma la 18 milioane de euro. Conform sursei citate, Juventus s-a înţeles cu Cristi Chivu pentru un contract pe patru sezoane, căpitanul tricolorilor urmând să primească un salariu anual de 3,5 milioane de euro.
Tuttosport a precizat că fundaşul român este a doua opţiune pentru Juventus după argentinianul Gabriel Milito, de la Real Zaragoza, şi că gruparea torineză îi mai are în vizor pe Fabio Quagliarella (Sampdoria Genova), Klaas Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam), Sergio Almiron (Empoli) şi pe Hernan Crespo, împrumutat de Chelsea Londra la Internazionale Milano.
Reamintim, Juventus este foarte aproape de promovarea în Serie A, după ce a fost retrogradată din cauza implicării în scandalul meciurilor trucate din prima ligă italiană.

Becali: „Nu am vorbit cu nici un club“

Cristi Chivu a anunţat în repetate rânduri că nu a primit nici o ofertă de transfer, adăugând că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu AS Roma.
Miercuri a fost rândul impresarului său, Victor Becali, să dezmintă tratativele cu Juventus Torino, agentul lui Chivu adăugând că nici alte formaţii nu s-au interesat de căpitanul tricolorilor.
„Dezmint categoric faptul că am fi primit vreo ofertă de la Juventus pentru Chivu. Nu am vorbit cu nici un club, nici din Italia, nici din Spania, de nicăieri. Prima dată vom vorbi cu Roma. Aceasta este prioritatea mea şi a lui Chivu. Orice altă informaţie nu este adevărată. Avem o relaţie bună cu Roma şi aşteptăm să ne întâlnim cu directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, pentru a negocia prelungirea contractului lui Chivu“, a spus Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS