24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Gângioveanu a jucat cu Germania

Doar Gângioveanu a jucat cu Germania

Naţionala de fotbal a României Under 18 a pierdut cu 2-0 partida cu Germania, desfăşurată miercuri, în cadrul miniturneului din localitatea germană Lauchringen. Dintre cei doi jucători ai Universităţii Craiova convocaţi pentru acest turneu, doar Constantin Gângioveanu a evoluat contra nemţilor, fiind introdus în teren în minutul 65, în locul lui Curtuiuş, în timp ce portarul Lung jr. a fost doar rezervă.
Juniorii români, pregătiţi de Emil Săndoi, Florin Cheran şi Dumitru Moraru, au evoluat în formula: Alexandru Oprea – Alexandru Dreşcă, Dorian Andronic, Alexandru Iacob, Ninel Corcoveanu (’73, Ionuţ Stîrpici) – Gabriel Torje, Alexandru Benga, Mihăiţă Chipciu (’30, Marius Curtuiuş, ’65, Constantin Gângioveanu), Răzvan Ochiroşii (’84, Andreas Loch) – Marius Jianu (’84, Georgian Stamate), Răzvan Dobrescu (’50, Adrian Sandu, ’77, Andrei Schvartz).
Corcoveanu, Dreşcă şi Jianu sunt jucători ai Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ din Craiova, împrumutaţi la divizionare B, iar pentru Jianu, care evoluează pentru Prefab Modelu, a apărut deja o ofertă de transfer în străinătate, de la Şeriff Tiraspol. În primul meci din turneul din Germania, românii învinseseră Japonia cu scorul de 2-1, dar la finalul triunghiularului organizatorii nu au întocmit nici un clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS