17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu vrea tineri în echipă

Condescu vrea tineri în echipă

Preşedintele „pandurilor“, Marin Condescu, nu crede că echipa sa are vreo şansă în Ghencea, unde urmează să întâlnească Steaua. Rus, Bogoi, Adi Popescu, Dragomir şi Vasilache sunt suspendaţi, în timp ce Popete, Iordache şi Vancea sunt accidentaţi, astfel că şeful „pandurilor“ i-a cerut antrenorului Eugen Neagoe să promoveze tineri de perspectivă de la centrul de copii şi juniori.
„Nu numai că nu avem nici o şansă cu Steaua, dar nu avem echipă. Nu trebuie să uităm că avem două cartonaşe roşii şi foarte mulţi suspendaţi pentru cartonaşe galbene. Eu cred că Eugen va lua cea mai înţeleaptă măsură şi va încerca să promoveze câţiva copii pe care-i vrem la echipa mare. Ce putem noi să pierdem în faţa Stelei? Decât să facem un joc frumos. Aceşti jucători trebuie să promoveze, trebuie să li se dea încredere, iar să debutezi cu Steaua cred că e o mândrie pentru oricine“, susţine Condescu.
Obligat de conjunctură, „Geană“ a ţinut cont de indicaţiile preşedintelui şi a convocat pentru meciul cu Steaua patru juniori, Cristian Mititelu (mijlocaş la închidere), Ionuţ Tătaru (fundaş central), Emil Ecobici (mijlocaş stânga), toţi republicani „A“ şi Dragoş Militaru (mijlocaş central) de la republicani „B“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS