3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWobay s-a cerut titular

Wobay s-a cerut titular

În partida de la Timişoara, Julius Wobay a evoluat din nou titular, cu toate că antrenorul Florin Cioroianu se declarase nemulţumit de evoluţia sa după meciul cu Jiul, când l-a schimbat la pauză. Mijlocaşul leonez a jucat pentru prima dată de la venirea lui Cioroianu timp de 90 de minte, însă acest lucru s-a întâmplat la rugăminţile jucătorului. Adrian Mititelu a dăzvăluit duminică seară, în cadrul emisiunii „Arena Sportivă“ de la Radio Oltenia Craiova, că Wobay a solicitat înaintea meciului cu Poli, pentru care nu figura pe lista titularilor, o şedinţă cu patronul şi antrenorul. Jucătorul l-a rugat pe Cioroianu să-i mai acorde o şansă şi să-l introducă din primul minut, iar antrenorul a acceptat.
„Era foarte dezamăgit că nu mai juca, dar mai ales că avea impresia că antrenorul nu crede deloc în el. Ne-a spus că dacă nu va juca bine cu Poli Timişoara nu va mai avea niciodată pretenţia să fie titular. Este un băiat cuminte, sufletist, care se dedică echipei. La sfârşitul meciului i-a mulţumit antrenorului pentru încrederea acordată. Mă bucur că există această luptă pentru titularizare. Veţi vedea că Wobay poate mai mult, însă nu a fost folosit pe postul care-i convine“, a declarat Mititelu.
În privinţa lui Andrei Ionescu, finanţatorul Ştiinţei a precizat ieri că oferta de 100.000 de euro pe sezon rămâne valabilă, cu condiţia ca jucătorul să semneze un contract pe cinci ani. Însă, până când acesta se va hotărî să semneze, va evolua doar la echipa de juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS