17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCioroianu, supărat pe Wobay

Cioroianu, supărat pe Wobay

„Curcanul“ a explicat ce aştepta de la jucătorul leonez şi l-a ameninţat pe acesta că nu-l va mai băga în echipă.

Încă de la numirea sa în funcţia de „principal“ al Ştiinţei, Florin Cioroianu a operat câteva modificări în unsprezecele de bază, rămânând pe afară mai mulţi dintre titularii obişnuiţi, printre care şi costisitorul Julius Wobay. „Curcanul“ s-a declarat nemulţumit în nenumărate rânduri de contribuţia leonezului în jocul echipei, criticându-l din nou dur după partida cu Jiul. „Sunt supărat de atitudinea unor jucători, în special pe Julius Wobay. A fost multă încredere în el, i-am acordat libertate în terenul lor, era unul dintre cei mai proaspeţi, pentru că nu a jucat, însă m-a dezamăgit. Va fi greu până la final să mai prindă echipa“, a spus interimarul Ştiinţei.
Cioroianu nu l-a uitat nici pe Andrei Ionescu, explicând absenţa acestuia prin faptul că „micul Balaci“ trebuie să primească lecţia. „Nu-l folosesc pe Ionescu pentru că, în primul rând, el trebuie să-şi dea seama că are nevoie de Universitatea, şi nu invers, iar noi vrem să demonstrăm că putem câştiga şi fără el“, a completat Cioroianu.

Juveţii vor să rămână invincibili

La finalul partidei cu Jiul Petroşani, antrenorul interimar al Ştiinţei, Florin Cioroianu, a făcut o scurtă cronică a meciului, explicând cum a reuşit să elimine după pauză apatia juveţilor din prima repriză. „Curcanul“ a spus că victoria obţinută în faţa „lanternei“ era ceva normal, dar că se aştepta să primească o replică destul bună din partea „minerilor“.
„Era normal să vină şi a patra victorie. Le-am spus jucătorilor că nu va fi un meci uşor pentru că Jiul nu avea ce pierde şi că a venit să se apere în speranţa de a mai acumula ceva puncte pentru barem. Am avut o discuţie la pauză, pentru că am jucat slab în prima repriză, le-am spus că, evoluând aşa în continuare, nu putem să le desfacem jocul. Cum au jucat cu mai puţine atingeri şi mai în viteză au apărut şi golurile. Fotbaliştii au considerat că va fi uşor acest meci, dar exista şi un fond mare de oboseală. Când s-au concentrat s-a văzut, alta a fost evoluţia lor. Mi-aş dori ca Universitatea să rămână neînvinsă până la finalul sezonului“, a spus Cioroianu.

„Minerii“ s-au resemnat

Chiar dacă a declarat înaintea meciului că nu este imposibil să smulgă cel puţin un punct pe „Ion Oblemenco“, antrenorul Jiului, Gheorghe Poenaru, a trebuit să recunoască superioritatea Ştiinţei la finalul partidei. „Craiova a fost superioară, dar nici noi nu ne-am făcut de râs şi am dat o replică rezonabilă, mai ales că am avut pe teren câţiva juniori. Principalul nostru obiectiv rămâne realizarea baremului, dar nu ştiu dacă vom reuşi acest lucru“, a afirmat Poenaru.
Nici patronul „minerilor“, Alin Simota, nu a fost de altă părere, recunoscând că nu are o echipă de Liga I şi că Universitatea a câştigat meritat. Simota i-a răspuns lui Adrian Mititelu, care a spus că Universitatea are prima opţiune în privinţa achiziţionării lui Gabriel Apetri, afirmând că doar banii pot rezolva un posibil transfer al atacantului la Ştiinţa.
„Nu avem echipă de Liga I. Vom putea pretinde acest lucru peste un an-doi. Până atunci, vom putea reconstrui din temelii şi vom putea face faţă acestei divizii. La 1-0 pentru Universitatea am pus puţină presiune şi puteam egala, dar Craiova este o echipă matură, care a revenit şi a meritat victoria. Dacă Mititelu îl vrea pe Apetri, trebuie să scoată banii. Craiova are prima opţiune, dar aceasta este numai una verbală“, a spus Simota.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII