21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportO ultimă bătaie înainte de vacanţă

O ultimă bătaie înainte de vacanţă

    Handbalistele de la DWAR Craiova au pierdut ultimul meci din acest sezon, cu HCM II Baia Mare, scor 44-36 (23-13), disputat ieri în Sala Sporturilor din Bănie. Oltencele au avut o evoluţie în nota obişnuită, cu multe ratări, multe greşeli şi lipsă de concentrare. Oaspetele au aliniat o formulă de start mult mai competitivă, cu numeroase jucătoare din lotul primei echipe din Baia Mare, care s-a clasat pe locul patru la finalul Ligii Naţionale. Cu toate acestea, handbalistele de la DWAR au făcut o primă parte de meci bună, conducând mai mereu până în minutul 16. După aceea, mult mai experimentate, băimărencele s-au distanţat decisiv, iar gazdele au ratat aproape jumătate din ocaziile create. „Am avut probleme la finalizare şi   s-au repetat greşelile din alte meciuri. Prin acest loc şase, eu şi jucătoarele am rămas datori faţă de conducerea clubului, care a fost mereu alături de noi“, a spus după meci antrenorul craiovencelor, Gabi Bârcină.
Acesta a explicat de ce în numărul de vineri al GdS afirmase despre jucătoarea Loredana Ciobanu că duce o viaţă nesportivă: „Pentru mine acest termen înseamnă că nu respectă orele de somn şi se abate de la program. A venit tatăl ei la mine şi mi-a zis că oamenii care au citit ziarul au înţeles altceva despre fiica lui. Nu mă interesează viaţa personală a jucătoarelor, dar am pretenţia să respecte regulile disciplinare impuse de mine“.
Formaţia craioveană a jucat ieri în formula: Burada – Momârlean, A. Ecaterinescu (11 goluri), E. Ecaterinescu (10), Ciobanu (4), A. Ionel (9), Badea. Au mai intrat: Prună, Istfan (2), Chirea şi Văduva. După acest meci, jucătoarele vor intra în vacanţă.
DWAR a încheiat campionatul pe locul şase, din şapte echipe participante, acumulând 17 puncte din 23 de partide (7 victorii, trei egaluri, 13 înfrângeri). Pe primul loc în serie s-a clasat CSM Sibiu (39 p), formaţie care a promovat în Liga Naţională, podiumul fiind completat de LPS Slatina (31) şi Milostar Drobeta Turnu Severin (26).
În Divizia A masculină de handbal, Universitatea Craiova a pierdut, sâmbătă, disputa de pe teren propriu cu Safilar Arad, scor cu 41-31 (22-10), şi rămâne pe ultimul loc în clasament. În runda viitoare, penultima din campionat, jucătorii pregătiţi de Paul Stuparu şi Ion Cioc vor evolua în deplasare, în compania formaţiei HC Delignit Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS