12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSunt mulţumit de elevii mei

Sunt mulţumit de elevii mei

După două victorii mai mult sau mai puţin spectaculoase, cu Ceahlăul şi FC Naţional, Universitatea a reuşit să culeagă alte trei puncte importante, la capătul unei evoluţii frumoase, în faţa celor de la Pandurii. Florin Cioroianu, principalul „vinovat“ de ascensiunea juveţilor, a dezvăluit la finele meciului de la Târgu Jiu atuurile elevilor săi, declarându-se mulţumit pentru faptul că a reuşit să apere onoarea Ştiinţei şi să demonstreze că echipa sa are valoare.
„Aceste victorii confirmă faptul că avem o echipă tânără, de mare valoare şi de viitor. Am infirmat speculaţiile unora care au spus că nu am avea valoare. Sunt mulţumit de modul în care elevii mei s-au exprimat. În prima repriză, am jucat mai slab, dar, la pauză, băieţii au înţeles că trebuie să marcăm pentru a învinge. În partea a doua a meciului am dominat, jucătorii au fost mai determinaţi şi astfel ne-am adjudecat victoria“, a spus tehnicianul craiovean.
„A fost un meci corect, departe de orgoliile despre care s-a vorbit în ultimul timp“, a completat Cioroianu.

„Geană“ a afirmat că rezultatul este injust

De partea cealaltă a baricadei, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, nu s-a împăcat cu gândul că echipa sa a pierdut pentru prima dată în acest an pe teren propriu. „Geană“ a spus că scorul înregistrat este nedrept după cum au decurs ostilităţile din teren şi că Pandurii ar fi meritat un rezultat de egalitate.
„Am spus de la bun început că echipa care va înscrie prima ia o opţiune serioasă să câştige acest joc. Dacă Universitatea Craiova ar fi fost în aceeaşi situaţie grea şi ar fi învins astăzi (vineri – n.r.), cu siguranţă s-ar fi născut speculaţii. Consider că am dominat mai mult şi că meritam cel puţin un egal. Mi-am avertizat jucătorii că Universitatea joacă bine pe contraatac şi tocmai aşa am pierdut partida. Craiova a avut şansă şi astfel a câştigat“, a spus Eugen Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS