3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu, în culmea fericirii

Bornescu, în culmea fericirii

Imediat după fluierul de final al „centralului“ Mugurel Drăgănescu, portarul Universităţii, Mircea Bornescu, a afirmat că, prin victoria obţinută în faţa Pandurilor, Ştiinţa şi-a demonstrat supremaţia în Oltenia. „Jose“ a dedicat reuşita de la Târgu Jiu mamei sale, care l-a supervizat din tribuna stadionului „Municipal“, prezenţa acesteia fiind o surpriză pentru goal-keeper-ul craiovean.
„Am demonstrat cine sunt şefii Olteniei. Dedic această victorie mamei mele, care a fost în tribună. Sincer, nici nu-mi amintesc de când nu a mai fost la un meci al meu, poate de la juniori. Când am auzit că este la meci, mi s-au înmuiat picioarele. Cele trei puncte dovedesc că avem valoare şi că Universitatea Craiova îşi va face o echipă de temut“, a spus Bornescu.
„Universitatea a avut mult noroc. Cred că, dacă înscriam primii, la ocaziile lui Stângă şi Liviu Mihai, am fi învins. Nu cred că au demonstrat că sunt mai buni decât noi. Şi locul din clasament arată că suntem peste ei“, a replicat portarul Pandurilor, Adnan Guso.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII