21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBMW-Sauber renunţă la un pilot

BMW-Sauber renunţă la un pilot

Echipa de Formula 1 BMW-Sauber a hotărât să nu îl mai folosească pe pilotul Sebastian Vettel la antrenamentele libere din vinerea de dinaintea curselor. Germanul a efectuat teste la primele două Mari Premii ale acestui sezon, programate în Australia şi Malaiezia, dar a absentat la cel din Bahrain, fiind nevoit să participe la prima etapă din campionatul World Series.
„Am decis ca la antrenamentele libere să participe piloţii titulari. Am luat această decizie după ce am analizat evoluţiile piloţilor la primele trei curse ale sezonului“, a spus Mario Theissen, directorul general al scuderiei germano-elveţiene.
Şeful de la BMW-Sauber a anunţat care este obiectivul echipei pentru acest sezon: „Prestaţia noastră ne-a permis să avem un bun debut de sezon. După cursa desfăşurată în Bahrain, am lucrat la dezvoltarea monopostului, iar adversarii noştri cred că au făcut acelaşi lucru. Obiectivul nostru este clar: să ne menţinem pe locul trei“.
Theissen a testat la Barcelona, în cursul acestei săptămâni, noi componente ale şasiului şi ale pachetului aerodinamic: „Am făcut schimbări la sistemul electronic. Primele rezultate sunt promiţătoare, aşadar vom aborda Marele Premiu al Spaniei cu mai multă încredere“.
BMW-Sauber a acumulat 18 puncte în acest sezon: cinci în Australia, cinci în Malaiezia şi opt în Bahrain.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS