12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Owen a revenit

Internaţionalul englez al echipei Newcastle United, Michael Owen, a revenit pe teren luni seară, după o absenţă de zece luni, în partida pierdută de „coţofene“ în deplasarea de la Reading (0-1), în cadrul etapei a 35-a din Premier League. Accidentat la ligamentele genunchiului stâng în timpul Campionatului Mondial din Germania, Owen nu mai jucase din vara anului 2006, iar în partida cu Reading a bifat toate cele 90 de minute.
La sfârşitul meciului, atacantul nu şi-a ascuns intenţia de a reveni şi la naţionala Angliei.
„Sper să fiu sănătos şi să joc în ultimele partide ale sezonului şi nădăjduiesc ca selecţionerul McLaren să mă includă în lotul Angliei. Dacă pot să joc pentru echipa mea de club, sigur că aş vrea să evoluez din nou pentru ţara mea. Este o onoare. După o astfel de accidentare, totul este ca la început. Este o diferenţă mare faţă de când am jucat ultima dată, doar că acum mă simt mult mai puternic“, a spus jucătorul, care are în palmares 80 de selecţii şi 36 de goluri la prima reprezentativă a Angliei.
Owen a sosit la Newcastle în 2005, când a fost achiziţionat de la Real Madrid, şi nu a evoluat pentru „coţofene“ decât în 12 meciuri, înscriind şapte goluri. Echipa sa ocupă în prezent locul al 12-lea în campionatul Angliei, după înfrângerea din partida cu Reading.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS