22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportApărarea a fost de vină

Apărarea a fost de vină

Pandurii Târgu Jiu a pierdut la limită, scor 1-0, la Timişoara, unicul gol al partidei fiind marcat în minutul 49 de Gigel Bucur. Decimată de accidentări şi suspendări, echipa lui Eugen Neagoe a cedat în debutul reprizei secunde, când Cristea a profitat de slăbiciunile defensivei gorjene, a centrat pentru Gigel Bucur, iar acesta a îndeplinit formalitate din careul mic, marcând cu capul, deşi era talonat de Mândrean. „Pandurii“ nu au reuşit să revină în joc în ciuda faptului că „Geană“ a apelat la cei doi atacanţi plavi, Radovanovic şi Vidakovic. La Timişoara a debutat şi Vajda, pentru Pandurii, jucătorul adus în vară de la Forex Braşov evoluând până în prezent numai la „satelitul“ EMC Rovinari.
Tehnicianul grupării oltene a pus înfrângerea pe seama numeroaselor absenţe, în special cele din defensivă. „Din păcate, o partidă pierdută este o partidă pierdută. Chiar dacă în meciul cu Poli ne-au lipsit opt jucători importanţi, orice înfrângere are gustul ei amar. Am jucat fără toată linia de fund şi portarul titular care contau foarte mult în sistemul nostru de joc. Cu toate acestea, îmi este necaz că am primit singurul gol al meciului şi nu am mai avut forţa necesară pentru a egala. Concluzia ar fi că, dacă aveam tot lotul la dispoziţie, nu pierdeam la Timişoara. Oricum, cred că am pus destul de multe probleme lui Poli cu o echipă decimată. Aşa cum am precizat, linia de fund pe care o aveam la dispoziţie în mod normal a lipsit, golul primit venind pe o greşeală de apărare. În aceste condiţii, e foarte greu, pentru că eu nu sunt nici Nostradamus şi nici Mafalda să le fac în trei zile pe toate“, a declarat Neagoe.
Acesta a anunţat că în vară va avea loc o restructurare a lotului, jucătorii care nu au confirmat urmând să părăsească gruparea din Târgu Jiu. „Sunt jucători care fac parte din lotul nostru, dar probabil că din vară unii dintre ei va trebui să plece. În sezonul următor va trebui să ne întărim echipa, deoarece ne aşteaptă un campionat foarte greu. Am fost deja luaţi la ochi, cum se spune, şi toată lumea va căuta să ne trateze ca pe un adversar redutabil“, a mai spus „Geană“.

„Vrem să rămânem invincibili acasă“

Pandurii Târgu Jiu nu a cedat nici un punct pe „Municipal“ în acest an, dorinţa oficialilor grupării gorjene fiind ca echipa să-şi menţină invincibilitatea şi la finalul meciului cu Universitatea Craiova.
Administratorul delegat al „pandurilor“, Viorel Temelescu, anticipează că în derbiul Olteniei nu vor sări scântei, miza fiind titlul onorific de gruparea- fanion a regiunii. „Va fi un meci ca oricare altul dintre două echipe scăpate de griji. Sper ca jocul să fie frumos şi numai în teren pentru că ambele echipe nu au nimic de pierdut. Trebuie să demonstrăm că suntem două formaţii bune ale primei ligi. Va fi un meci frumos, fără scântei. Dorinţa noastră e să rămânem o echipă invincibilă pe teren propriu. Poziţia din clasament ne obligă să demonstrăm că noi suntem gruparea-fanion a Olteniei“, a declarat Temelescu.
Caravana „pandurilor“ ajunge astăzi şi la Rovinari, fotbaliştii lui Neagoe fiind invitaţii Grupului Şcolar Industrial din localitate. Sala de sport va găzdui de la 10.30 un meci demonstrativ între Pandurii şi selecţionata liceului, acţiunea de imagine a grupării din Târgu Jiu fiind a patra din acest an, după cele desfăşurate la Simeria, Şcoala Generală „Voievod Litovoi“ şi Grupul Şcolar „Gheorghe Magheru“, ultimele două din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS