11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTotul pentru culorile alb-albastre

Totul pentru culorile alb-albastre

Suporterii Ştiinţei trebuie să uite toate necazurile şi să ia cu asalt sâmbătă stadionul „Ion Oblemenco“, pentru a-şi sprijini favoriţii să treacă peste pasa proastă.

Cunoscut fiind faptul că Universitatea a ajuns la -11 la „adevăr“ şi la doar două puncte de poziţia a 15-a (retrogradabilă), alb-albaştrii nu au decât o singură variantă în meciul de sâmbătă, de la ora 16.00, cu Unirea Urziceni. Obligativitatea de a câştiga acest meci nu este redată numai de situaţia delicată din clasament, ci şi de nevoia îmbunătăţirii moralului tuturor celor care reprezintă sau iubesc necondiţionat Universitatea.
Deşi au avut o atitudine potrivnică la începutul acestei săptămâni, ca urmare a problemelor de la nivelul conducerii, şi s-au „războit“ prin comunicate cu oficialii olteni, fanii sunt conştienţi că elevii lui Fane Stoica au nevoie, mai mult ca niciodată, de sprijinul lor pentru a reveni la normal. Totul trebuie să fie perfect la ora întâlnirii, arena să numere cât mai mulţi suporteri în tribune, să creeze atmosfera aceea care hrănea „leii“ şi îi propulsa peste adversari, iar punctele puse în joc erau contabilizate de fiecare dată.

O victorie în faţa Urziceniului ar risipi „norii negri“

Conştienţi de importanţa punctelor din meciul cu Unirea Urziceni, elevii lui Fane Stoica au strâns rândurile şi au muncit din greu toată săptămâna, pentru că vor să demonstreze tuturor că formează o familie puternică. Alt lucru pe care juveţii vor să-l arate este faptul că au plătit tribut tinereţii lor şi lipsei de omogenitate în partidele anterioare cu final nefericit, dar că sunt capabili să revină în circuit şi în inimile fanilor.
Sâmbătă, totul trebuie să revină la normalitate, adică oaspeţii să aibă parte pe „Ion Oblemenco“ de acelaşi deznodământ ca în meciul tur. Unirea Urziceni, cu toate că este antrenată de Dan Petrescu, un nume marcant din fotbalul românesc, nu trebuie să reprezinte un pericol pentru Universitatea. Istoria şi renumele Ştiinţei îi condamnă pe Bornescu şi compania să învingă, să restabilească liniştea în Bănie, mai ales că adversara nu are un lot foarte puternic şi nu este în nici un caz invincibilă. Cu toate că alb-albaştrii nu pot alinia cel mai bun unsprezece, Josh Mitchell şi Dorel Stoica fiind suspendaţi, Fane Stoica a pregătit meciul la victorie, bazându-se pe sclipirile celor din ofensivă şi pe dăruirea celorlalţi „lei“ care vor intra pe teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII