27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Arde Gaz-ul!

Liga a II-a

Gaz Metan – FC Caracal
• Stadion
„Gaz Metan“, astăzi, ora 11.00.
• Formaţii probabile:
Gaz Metan Mediaş: R. Pop – Şomfălean, Bălan, Lazăr, Pîrvulescu – Fl. Sabou, Hoban, Paina, Cl. Boaru – Gego, C. Prodan. Antrenor: Cristian Pustai.
FC Caracal: Iordan – Militaru, Săvulescu, Bădoi – Pasăre, Schintee, D. Mihai, Filip, Bertea – Boroiban,
S. Popescu. Antrenor: Nae Ungureanu.
• Vor arbitra: R. Dumitru – B. Medrea şi D. Demetrescu.

Lupta din subsolul clasamentului s-a încins şi a devenit tot mai pasionată, deşi unii, s-ar părea, nu joacă cu mâinile curate, cum se spune. Gaz Metan (locul 13) şi Building Vânju Mare (locul 14), dar şi echipele de deasupra lor luptă pe baricade pentru a nu coborî pe fatidicele locuri ale retrogradării. Partida de astăzi de la Mediaş, Gaz Metan – FC Caracal, este fierbinte, gazdele vrând să contabilizeze toate cele trei puncte, absolut necesare în tentativa lor de a rămâne în Liga a II-a. Jean Niţulescu a punctat: „Suntem încă într-o situaţie dificilă, nu ne putem permite paşi greşiţi. Este un meci dificil, gazdele revenind acasă după o victorie la Lugoj, bănăţenii fiind ciuca bătăilor de o vreme încoace. Prin această victorie de la Lugoj, Gaz Metan are acum -5 la adevăr, iar noi suntem la – 4. În ultima partidă, cea câştigată în faţa Corvinului, 2-0, băieţii au jucat bine, dar mult a fost până au dat primul gol, ratându-se şase-şapte ocazii. În meciul de la Mediaş trebuie să ne batem, adică cel puţin să nu pierdem. Ne aşteaptă apoi altă întâlnire grea, în runda următoare, acasă cu Dacia Mioveni, o echipă pretendentă la locul II, promovabil în Liga I“.
Gazdele îi au suspendaţi pe portarul Şteţca şi Gh. Crăciun. Ilie Vlad, directorul sportiv al Mediaşului, a spus: „Este un meci foarte greu deoarece ambele formaţii luptă pentru evitarea retrogradării. Pentru noi şi un egal ar însemna, de fapt, o înfrângere. Sper să-i batem pe olteni! Ar fi păcat că, vorba vine,       ce-am luat pe făină dăm pe tărâţe!“. Caracalenii au ajuns aseară la hotelul Flora din Mediaş, Nae Ungureanu avându-l pe Gheba, cel mai bun jucător al meciului cu Corvinul, indisponibil, el accidentându-se la antrenamentul de joi. Reintră în formaţie Pasăre şi Filip.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS