5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportViolentele i-au lasat pe gorjeni fara fotbal

Violentele i-au lasat pe gorjeni fara fotbal

Comisia de Competitii si Disciplina a AJF Gorj a analizat incidentele de la Sadu, când doi jucatori ai echipei oaspete Vulturii Farcasesti au fost batuti de fotbalistul Emanuel Gugu si de fostul oficial al Parângului Sadu, Alexandru Giurcau, inainte de inceperea partidei.


Aceasta a dispus urmatoarele masuri: Emanuel Gugu (Parângul Sadu), care a lovit adversarul cu un lemn, iar in fata comisiei nu a avut o atitudine civilizata, nerecunoscând invinuirile aduse, a fost suspendat un an si sase luni si amendat cu 200 de lei; Asociatia Sportiva Parângul Sadu a fost penalizata cu trei puncte in clasament pentru provocarea de incidente de catre jucatori inainte de inceperea meciului, iar terenul i-a fost suspendat pentru doua etape, urmând sa dispute partidele de acasa pe teren neutru, la o distanta de 25 km de Sadu. Totodata, liderei din campionatul judetean i s-a aplicat o amenda de 60 de lei.


Meciul juniorilor, la care echipa din Farcasesti s-a retras de pe teren, s-a omologat cu 3-0 pentru Parângul Sadu, la fel ca si cel de seniori, gazdele câstigând la „masa verde“. Delegatul echipei de juniori Vulturii, Viorel Cârciumaru, a primit un ultim avertisment, iar clubul din Farcasesti a fost sanctionat cu amenda de 60 de lei pentru masura de retragere de la meci din motive neintemeiate.


In semn de protest fata de violentele de la Sadu, Biroul Executiv al AJF Gorj a suspendat etapa de sâmbata, atât la Liga a IV-a, cât si la Onoare, meciurile urmând sa fie reprogramate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS