10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria, singura varianta

Victoria, singura varianta

Liga I


Pandurii – Ceahlaul


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 17.00.


• Formatii probabile:


Pandurii: Guso – Popete, Rus, Chibulcutean, Dragomir – Ad. Popescu, Vancea, Stânga, Vasilache – Orac, L. Mihai. Antrenor: Eugen Neagoe.


Ceahlaul: Multescu – Vasâie, L. Goian, Iencsi, Nohai – Purica, Rusmir, C. Ilie, Doicaru – M. Ilie, Vrajitoarea. Antrenor: Aurel Sunda.


• Vor arbitra: A. Bogaciu – A. Vidan, Ed. Dumitrescu.


Pandurii Târgu Jiu poate trimite Ceahlaul mai aproape de esalonul secund si, in acelasi timp, si-ar asigura un final de sezon linistitor, in cazul in care va invinge astazi, pe „Municipal“.


Gorjenii iau in calcul o singura varianta in meciul cu Ceahlaul, victoria, incercând sa le faca un cadou frumos de Paste suporterilor. „Este o partida foarte importanta si pentru ei, si pentru noi. Va fi, cu siguranta, un meci in care se va pune foarte mult suflet, echipa care va munci mai mult va avea câstig de cauza. Ceahlaul sper sa nu aiba prea multe sanse. Sunt convins ca jucatorii nosti sunt mai valorosi decât cei moldoveni, dar acest lucru trebuie sa-l demonstram pe teren. Ne gândim numai la victorie. Nici nu ne-a trecut prin cap ca am putea pierde acest joc. Trebuie sa facem tot ce depinde de noi sa câstigam aceasta partida“, a declarat Eugen Neagoe.


Acesta i-a raspuns si omologului sau Aurel Sunda, care afirma ca vine la Târgu Jiu sa joace ofensiv: „Noi nu trebuie sa jucam dupa Ceahlaul, nu ne intereseaza foarte mult ce vor face ei. De la vorbe la fapte e drum lung. Si eu mi-as dori sa joc foarte ofensiv la Bucuresti cu Steaua, dar una este sa vrem si alta sa putem“.


Alex Pacurar spera ca echipa sa sa continue parcursul bun de pe teren propriu din acest an, când si-a adjudecat toate punctele, excluzând vreun aranjament intre cele doua grupari.


„Noi suntem constienti ca jucatorii Ceahlaului, aflându-se pe un loc nu prea linistitor, vor veni cu gânduri mari. Pentru ei e cam ultima sansa. Trebuie sa ne mobilizam sa obtinem cele trei puncte puse in joc. Am facut partide foarte bune acasa si ar fi pacat sa nu continuam pe acest drum. Daca o sa avem si sprijinul suporterilor, pentru ca pâna acum ne-au incurajat pâna in ultimele minute si am câstigat pe final, sunt sigur ca va iesi bine. Nu se pune problema jocurilor de culise, meciul se va disputa pe teren si nu in alta parte“, a spus Pacurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII