21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLiverpool este ca si calificata

Liverpool este ca si calificata

Antrenorul echipei PSV Eindhoven, Ronald Koeman, considera ca infrângerea cu 3-0 din meciul cu Liverpool nu lasa nici o speranta formatiei sale in privinta calificarii.


„Este un rezultat regretabil, care nu ne lasa nici o speranta in vederea meciului retur. Liverpool traverseaza o perioada buna, iar noi i-am intretinut-o. Jucatorii au tratat bine meciul, au jucat organizat, asa cum le-am cerut. Dar diferenta a fost facuta de doua erori in defensiva. La primul gol l-am lasat prea liber pe Finnan, iar la al doilea a gresit Simons“, a explicat Koeman.


Tehnicianul olandez a mentionat ca, in urma partidei de marti, Farfan s-a accidentat, adaugându-se pe lista jucatorilor indisponibili lui Alex, Affelay si Kone.


La rândul sau, antrenorul „cormoranilor“, Rafael Benitez, a opinat ca victoria cu 3-0 obtinuta de formatia sa pe stadionul „Philips“ este un rezultat foarte bun, insa a avertizat ca in retur este nevoie de prudenta si de concentrare maxima.


„Am fost bine organizati si am profitat de erorile adversarului. Este, evident, un rezultat foarte bun, care ne asaza intr-o postura favorabila. Dar trebuie sa ramânem prudenti, in ciuda celor trei goluri avans. Va trebui sa ramânem foarte concentrati in retur. Traversam o perioada buna, spre deosebire de PSV, si probabil asta explica avansul de trei goluri pe care l-am luat“, a spus Benitez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS