10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal, cu ciocu' mic!

FC Caracal, cu ciocu’ mic!

Liga a II-a


„U“ Cluj – FC Caracal


• Stadion „Ion Moina“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


„U“ Cluj: C. Moldovan – Ungurusan, Cordos, Park, Suller – Viscan, B. Dolha, Savu – D. Goga, Negrean, R. Sabo. Antrenor: Adrian Falub.


FC Caracal: Iordan – Nauiu, Militaru, Savulescu, Badoi – Gheba, Schintee, Filip, D. Mihai – S. Popescu, Serban. Antrenor: Nae Ungureanu.


• Vor arbitra: V. Lungu – T. Marchis, D. Ciocanea.


Chiar daca se confrunta cu probleme de lot, tehnicianul Nea Ungureanu spera sa profite de relaxarea gazdelor si sa scoata un rezultat bun pe terenul liderei seriei.


Teoretic, gazdele, cu sapte puncte avans fata de urmaritoarea CSM Râmnicu Vâlcea, par favorite in meciul cu oltenii lui Nae Ungureanu, FC Caracal fiind deziluzia acestui retur. In plus, „Rosu“ se confrunta si cu o situatie critica in lot, trei titulari fiind suspendati, Zdrinca, Boroiban si Pasare, iar Radulescu si Raducu sunt accidentati.


Dupa antrenamentul de ieri-dimineata, oltenii au plecat spre Cluj, cu autocarul. „Am mai spus-o, meciul este dificil pentru noi având in vedere situatia din lot, cât si ultimele evolutii si rezultate ale echipei noastre. Clujul este lidera seriei, pare virtual promovata in Liga I, revine acasa dupa o victorie normala in fata «lanternei rosii» a seriei, Auxere Lugoj. Noi, cu ciocu’ mic, ar trebui insa sa profitam de relaxarea gazdelor, mergem sa ne jucam sansa“, a afirmat antrenorul caracalenilor, Nicolae Ungureanu.


La rându-i, Adrian Falub, antrenorul principal al studentilor clujeni, a declarat: „Meciul cu FC Caracal este foarte dificil si important in economia campionatului. Cred ca e cel mai important, pentru ca daca vom reusi o serie de victorii consecutive vom lua o optiune serioasa pentru promovare. Obiectivul nostru nu e sa invingem Caracalul cu 5-0, ci sa promovam. Vom avea un meci foarte dificil impotriva unei formatii care poseda fotbalisti tehnici si iuti. FC Caracal este mai buna decât ce a aratat in retur“.


Andrei Cordos, international de tineret, a spus: „In tur nu am apucat sa joc cu FC Caracal. Acum suntem concentrati, stim ca e un meci foarte greu, dar, cu siguranta, vom câstiga“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS