22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu, antrenor la FC Caracal

Ungureanu, antrenor la FC Caracal

Dupa semiesecul de sâmbata, de pe teren propriu, 1-1 cu CFR Timisoara (Boroiban ’14 / Mihaila ‘7-p.), FC Caracal are un nou cuplu de antrenori. Incepând de astazi, formatia din „Orasul minunilor“ va fi pregatita de Nicolae Ungureanu, care il va avea ca secund pe George Bita, cei doi inlocuind tandemul Emil Vladut – Dragos Bon, instalat in pauza competitionala.


Ungureanu va semna cu FC Caracal un contract pe un sezon si jumatate, intelegerea urmând sa cuprinda o clauza potrivit careia tenicianul craiovean va putea pleca in acest timp doar la o formatie din strainatate. Fostul fundas al „Craiovei Maxima“ revine la Caracal dupa ce in aprilie 2006 a parasit formatia din esalonul secund pentru a prelua conducerea tehnica a echipei Pandurii Târgu Jiu.


In turul acestui campionat, Ungureanu a fost si antrenor secund la Universitatea Craiova, formatie pe care a parasit-o in septembrie, impreuna cu ceilalti membri ai staff-ului tehnic, Ovidiu Stânga si Costica Stefanescu. „Rosu“ va avea ca obiectiv clasarea pe locul doi in seria a II-a si, implicit, promovarea. „Nu va fi un capat de tara daca nu se va realiza promovarea, insa de ce sa nu profitam de aceasta oportunitate. Lupta este strânsa, iar noi suntem la trei puncte de locul doi. Daca eram atenti in acest debut de retur puteam fi pe doi inca de acum. Daca vom promova, clauza prin care Nae Ungureanu poate pleca liber in strainatate va pica“, a precizat Jean Nitulescu, presedintele gruparii oltene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU