16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii vizeaza victoria

Craiovenii vizeaza victoria

Sala Sporturilor din Craiova va gazdui astazi un cuplaj de meciuri ale echipelor de la CS Universitatea Craiova. Prima confruntare a zilei va fi de la ora 10.00, la handbal masculin (Divizia A), elevii lui Paul Stuparu si Ion Cioc urmând sa intâlneasca formatia Delignit Mehedinti. Ambele combatante sunt in mare criza de puncte. Craiovenii au doar un singur punct, aflându-se pe ultimul loc, iar severinenii, cu zece puncte acumulate, ocupa pozitia a cincea. Având in vedere ca adversarul este mai accesibil, handbalistii din Banie spera macar la un egal, pentru a-si reface moralul dupa atâtea esecuri.


Imediat dupa meciul de handbal, de la ora 12.00, se va disputa partida de volei feminin (Divizia A2), intre Universitatea Craiova si CSM-CSS Sibiu. Voleibalistele lui Adrian Cotoranu au obiectiv clar victoria, in fata echipei de pe pozitia a doua. In cazul unui succes, trupa din Banie ar egala la puncte Sibiul si ar pastra sanse mari de calificare la turneul semifinal.


Ultimul joc al zilei va fi cel de baschet masculin, de la ora 13.30, din Divizia B. Universitatea Craiova va primi vizita celor de la BC Timba Timisoara, intr-un meci al echipelor clasate pe locurile doi, respectiv trei. Jucatorii antrenati de Marius Toma au nevoie de victorie pentru a-si consolida pozitia, calificanta la turneul semifinal. Toma nu il va putea folosi astazi pe Cosmin Radu, jucatorul adus de la Sportul Studentesc parasind zilele trecute gruparea din Banie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS