24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii au tras tare la antrenament

Juvetii au tras tare la antrenament

„Fane Stoica pastreaza ce e mai bun pentru amicalul cu Timisoara de sâmbata, unul al marilor orgolii pentru noi. Vrem neaparat victoria având in vedere ca e si ultimul meci pe care il mai jucam in acest sezon pe «Ion Oblemenco»“, afirma Adrian Mititelu imediat dupa amicalul cu CSM Vâlcea. Intentia juvetilor de a termina pregatirea cu fruntea sus s-a putut observa si la singurul antrenament sustinut ieri, de la ora 16.30, la cantonamentul din Lunca Jiului. Alb-albastrii au inceput in forta sedinta si au trecut cu bine peste miutele care au ocupat foarte mult din timpul alocat pregatirii. Cel mai important lucru este ca Njock si ceilalti atacanti au finalizat aproape de fiecare data cu gol actiunile ofensive, chiar daca portile improvizate au avut dimensiuni reduse.


Bunul demers al lucrurilor a fost apreciat si de antrenor, care a continuat sa se adreseze elevilor sai cu apelative de genul „voinicii mei“ sau „leilor“, punctând pe final dorinta de victorie: „Bravo copii, asa va vreau si la meci. Trebuie sa câstigam detasat, pentru ca suntem buni“.


S-a conturat unsprezecele de baza


In timpul jocului scoala de ieri, Fane Stoica a incercat sa rezolve si problema unsprezecelui de baza, formula pe care o va folosi mai mult ca sigur in amicalul cu Poli Timisoara. „Mourinho“ a mai facut câteva schimbari pe parcursul jocului, dar astazi va alinia, mai mult ca sigur, urmatoarea formula: Banica – Dananae, Ciuca, Mitchell, Rose – Pirvu, Saceanu, D. Stoica, Velcovici – Njock, Wobay. Din „schema“ va sari cu siguranta Mircea Bornescu, titularul de drept al postului de portar resimtind in continuare dureri la gât, fapt pentru care ieri s-a rezumat doar la câteva alergari usoare, asistând totodata la explicatiile primite de Banica de la Stefan Crisan, atunci când a fost cazul. „Jose“ nu a fost singurul jucator care nu s-a pregatit normal, Alexandru Costea apelând la aceleasi exercitii din pricina unei intinderi usoare la inghinali. Spre deosebire de tânarul atacant, Paul Curteanu a revenit la capacitate maxima, fundasul stânga aratând o pofta mare de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS