17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPlatini aproba suspendarea meciurilor din Italia

Platini aproba suspendarea meciurilor din Italia

Michel Platini, noul presedinte al UEFA, a aprobat decizia privind suspendarea meciurilor din campionatul Italiei, in urma incidentelor de la partida Catania – Palermo, care au provocat moartea unui politist.


„Violenta, indiferent de forma sa, nu-si are locul in fotbal. Nu trebuie sa o acceptam, si trebuie sa incercam sa o eradicam. Din acest motiv, UEFA sprijina masurile luate de comisarul extraordinar al FIGC, Luca Pancalli, de a suspenda pe termen nelimitat partidele din toate ligile campionatului Italiei, dar si pe cele ale echipelor nationale de seniori si tineret“, a spus Platini, care a transmis condoleante familiei politistului ucis.


Inspectorul de politie Filippo Raciti, de 38 de ani, a murit, vineri seara, in timpul incidentelor de la meciul Catania – Palermo, scor 1-2, din etapa a 22-a din Serie A. Ca urmare a acestor incidente, unde 15 persoane au fost arestate si alte 71 ranite, meciurile din toate ligile campionatului Italiei, precum si cele ale echipelor nationale de seniori si tineret au fost suspendate pe termen nedeterminat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS