10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGhinion pentru Dina

Ghinion pentru Dina

Desi a marcat de doua ori in partida cu Alki Larnaca, Mihai Dina (foto) s-a resimtit la finalul partidei, acuzând dureri la piciorul stâng. Acesta a intrat imediat pe mâna doctorului Claudiu Stamatescu, fiind diagnosticat cu intindere musculara. Din aceasta cauza fotbalistul a fost menajat la ultimele sedinte de pregatire, insa sunt sanse ca el sa joace in amicalul de astazi.


O hotarâre urmeaza sa fie luata astazi, cu câteva ore inaintea partidei cu Daejon Citizen, oficialii olteni, la indicatia medicului echipei, stabilind ca in cazul in care Dina va acuza in continuare dureri jucatorul sa fie supus unui examen RMN. Jucatorii care au avut probleme de-a lungul stagiului de pregatire din Cipru, este vorba de Pirvu, Baird, Gaman si Ciuca s-au antrenat normal in aceste zile.


Altfel, surse apropiate gruparii oltene sustin ca oficialii echipei Alki Larnaca, pe care Universitatea Craiova a invins-o cu 2-0, s-au aratat interesati de jucatorii Paul Curteanu si Madalin Ciuca, insa antrenorul Stefan Stoica le-a transmis cipriotilor ca nici un fotbalist oltean nu este de vânzare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS