5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.


Dragos


Vad ca Mititelu vrea neaparat sa iasa cât mai mult in evidenta si sa ramâna in istoria Universitatii Craiova, dar nu din punct de vedere al performantei! Pe lânga problema stemei, Miti al nostru vrea, mai nou, sa faca alt stadion. (…) Mititelu vrea sa schimbe doua simboluri ale Universitatii, adica stema si stadionul. Asta ar fi o mare greseala. Sper ca nu vorbea serios! Daca tot vrea sa ramâna in istorie, sa puna mâna si sa faca echipa, sa câstige campionatul, cupa sau sa faca treaba buna in Europa si atunci il asigur ca va fi idolatrizat!


Cititorius


De ce sa copieze sigla Realului, cea cu coroana? Daca in Spania aceasta poate fi folosita ca simbol heraldic, in România nu mai merge cu coroanele, din motive lesne de inteles. Eu propun o sigla care sa redea esenta vremurilor noi, adica o bucata lata, lata de pamânt pe care se sprijina o pereche de tacâmuri incrucisate. Toate acestea sunt la rândul lor tinute de doi lei, unul alb si altul albastru. (…)


sunt oripilat


Ma intreb ce s-ar fi intâmplat daca fiecare patron care a fost la echipa ar fi schimbat ceva la stema? Este istoria noastra, sigla noastra, echipa noastra, este singurul lucru bun care i s-a intâmplat vreodata acestui oras. Universitatea este a Craiovei, a suporterilor, nu a lui Mititelu! Asta ne lipsea noua acum? Restul problemelor le rezolvasem, nu?


pervers mititelu


Mititelu, daca vrea sa schimbe stema, sa schimbe si numele Universitatii cu FC Mititelu SRL si sa o ia sa se duca unde a nins si nu s-a prins. Aceasta echipa este a orasului, aceasta stema este un simbol pentru noi, oltenii, si nu o va schimba nimeni. Sub nici o forma nu trebuie sa fim nepasatori (…). Pe noi, suporterii, Mititelu nu ne reprezinta si nu ne face nici un serviciu ca este patronul echipei, ci un deserviciu, ca nu este decât un ospatar incult, care da nastere la fel si fel de bancuri cu olteni. (…)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS