24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta da emotii suporterilor

Stiinta da emotii suporterilor

Rezultatul obtinut in meciul cu FC Caracal si infrângerea usturatoare suferita de juveti in fata rezervelor Tavriei Simferopol dau frisoane fanilor olteni.


Multi spun ca nu conteaza rezultatele obtinute in amicalele sustinute in perioada de pregatire si este un concept destul de adevarat, insa aceste partide de verificare reflecta perfect stadiul in care se afla echipa, chiar daca se incearca fel si fel de asezari sau scheme de joc. In fond, doar elementele pe care incearca sa le imprime antrenorul in jocul echipei sunt menite sa imbunatateasca relatiile de joc, nicidecum sa le suceasca mintile fotbalistilor. Totusi ideea gen „iarna nu-i ca vara“ merge si in fotbal, iar conducatorii de club sau antrenorii se prevaleaza de lozinca „nu-i nimic, a fost doar un amical“ de fiecare data când pierd clar in jocurile-scoala.


In schimb, daca se reuseste o victorie frumoasa in fata unor echipe de calibru, de exemplu succesul Unirii Urziceni cu Leeds United (3-0) sau izbânda lui FC National in fata marelui AC Milan din urma cu doi ani, staff-ul gruparii explica sec izbânda: „Suntem buni, asta ne e valoarea“.


Mititelu isi dadaceste in continuare echipa


Chiar daca s-a aflat in Statele Unite ale Americii in timp ce juvetii incasau gol dupa gol de la rezervele Tavriei Simferopol, grupare clasata pe locul sapte in Ucraina, Adrian Mititelu a fost la curent cu toate stirile. Finantatorul Universitatii a recunoscut ca l-a deranjat foarte tare rezultatul final, dar este de parere ca nu trebuie sa se faca un capat de tara din aceasta infrângere, din care juvetii au avut numai de invatat.


„M-a suparat infrângerea, dar nu trebuie sa facem o tragedie, este doar un meci amical. Fane incearca un nou sistem de joc si trebuie sa-i oferim increderea noastra, pentru ca va face o echipa buna. Am luat cam multe goluri, dar a fost doar o partida de pregatire si trebuie sa invatam din toate. Conteaza rezultatele din meciurile oficiale, nu cele din amicale“, a afirmat Mititelu pe site-ul oficial al Stiintei. „Inca mai avem multe lipsuri, dar nu se poate face totul peste noapte, o echipa se construieste greu, insa noi vom urca in acest an. Ne trebuie rabdare, pentru ca suntem pe drumul cel bun. Cred in echipa asta, chiar daca acum nu suntem acolo unde ne dorim. Mai sunt lacune, dar le vom elimina intr-un timp mediu sau scurt si ne vom bate pentru primele locuri“, a completat patronul gruparii oltene.


„Ultimele doua amicale ne-au pus pe gânduri“


Asa cum ne-a obisnuit, cea mai veche grupare din Peluza Sud „Cristi Neamtu“, „Blue Lions“, singura care trateaza pe site-ul propriu toate problemele Universitatii, si-a expus ieri punctul de vedere cu privire la ultimele evolutii ale Stiintei.


Mergând pe principiul „Nascuti invingatori“, membrii acestei factiuni si-au exprimat dezamagirea fata de rezultatul inregistrat de juveti cu Tavria Simferopol si au tinut mortis sa traga semnalul de alarma.


„Dupa un egal la Caracal – si la scorul pe tabela, si la bataie – a urmat un 1-4 cu… echipa a doua a Tavriei Simferopol, din Ucraina. Sigur ca la meciurile amicale rezultatele nu conteaza, dar suntem ingrijorati si nu ne convine infrângerea categorica din amicalul de ieri (luni – n.r.). Nu sta in firea noastra de suporteri adepti ai performantei sa trecem cu vederea o infrângere la un scor atât de categoric. Peste trei-patru saptamâni incepe campionatul si asteptam ca Fane Stoica sa gaseasca formula de echipa invingatoare. Nici un suporter care isi iubeste echipa nu va accepta vreodata o infrângere cu 1-4! Asteptam de la baieti si rezultate pozitive, chiar daca meciurile sunt amicale!“, a punctat „Blue Lions“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS