10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ionescu a primit ultimatum

Andrei Ionescu a primit ultimatum

Oficialii clubului alb-albastru i-au mai oferit o sansa fostului decar al Stiintei sa-si indrepte greseala, anuntând totodata ca sunt decisi sa mearga pâna la capat in cazul in care se vor lovi din nou de refuzul jucatorului.


Refuzând prelungirea contractului cu Universitatea, desi i se oferise un salariu de o suta de mii de dolari pe an, Andrei Ionescu a intrat in dizgratia conducerii. Oficialii Stiintei l-au atentionat ca regulamentul prevede faptul ca un jucator care termina junioratul este obligat sa semneze cu echipa care l-a format pe o perioada de trei ani, altfel risca sa fie suspendat. Conducerea Universitatii i-a lasat „micului Balaci“ o perioada sa reflecteze asupra problemelor create, iar zilele trecute i-a trimis o scrisoare tip invitatie, prin care juniorul este chemat la club pentru o ultima negociere. Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a afirmat ca, in cazul in care Andrei Ionescu va refuza din nou prelungirea contractului, va demara imediat procedura de suspendare a jucatorului.


„Deocamdata sunt foarte dezamagit de reactia lui Andrei si sper sa-si revizuiasca atitudinea fata de club. O sa mai avem o runda de discutii pe 26 ianuarie. Daca nu isi va cere scuze fata de suporteri, va fi suspendat. Nu voi da inapoi, veti vedea, pentru ca aici nu e vorba de bani, ci de caracter! Daca lui ii convine sa joace prin curtea scolii doi ani si jumatate, treaba lui! La Craiova, la ora actuala, sunt peste zece juniori care isi doresc sa aiba sansa lui Ionescu, iar el nu constientizeaza ce i se ofera“, a spus, nu demult, Adrian Mititelu.


„Blue Lions“ spera in reconciliere


Observând ca lucrurile nu se detensioneaza, cea mai veche grupare din Peluza Sud „Cristi Neamtu“, „Blue Lions“, a luat atitudine, expunându-si intr-un comunicat dorinta de impacare dintre cele doua parti. Desi il considera dator pe Andrei Ionescu, membrii acestei factiuni insista pe lânga oficialii clubului sa faca tot posibilul sa rezolve situatia, rugându-l totodata pe „micul Balaci“ sa lase orgoliile si sa revina sub comanda lui Fane Stoica.


„Au venit doi jucatori straini, de care suntem incântati si care speram sa confirme, dar se pare ca suntem aproape de a-l pierde pe tânarul nostru jucator Andrei Ionescu in favoarea unei echipe olandeze. Pentru noi, plecarea lui ar insemna o mare pierdere! Consideram ca Andrei Ionescu are nevoie de Universitatea Craiova si Universitatea Craiova de Andrei Ionescu. Dorim sa se faca tot ce este posibil ca Andrei sa ramâna la Craiova! El este dator moral clubului si noua, suporterilor, care l-am sustinut mereu, chiar si când a fost accidentat sau a evoluat mai slab. Mesajul nostru catre Andrei Ionescu: te rugam, ramâi!“, a punctat „Blue Lions“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS