12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtacantii au convins

Atacantii au convins

Amical


Universitatea 2 – CFR Timisoara 0


• Stadion „Hercules“, spectatori: 200.


• Au marcat: Wobay ’35, Njock ’52.


Universitatea: Bornescu – Dananae (Barboianu), Tambouras (Ignat), Mitchell (Curteanu), Rose – Argintaru (Girla), Saceanu (Gargalie), D. Stoica (Piko), Dina (Velcovici) – Wobay, Njock (M. Costea). Antrenor: Stefan Stoica.


CFR: Urai – Parfenie, A. Luca, Grigore, Dragalina – Mihaila, Stan, Brazovan, D. Radoi – Enciu, Gheju. Antrenor: Florin Bogdan. Au mai jucat: Mutu, Dresca, Scarlatescu, Cozia, M. Gaman, Lupsa, Gosa, Purda, Dudas, Pasca, Tirian.


• Au arbitrat: M. Balaj – R. Udroiu, Z. Ianculovici.


Wobay si Njock au demonstrat ca fac un cuplu redutabil in atac, marcând golurile cu care Stiinta a invins pe CFR Timisoara.


Universitatea a incheiat stagiul de pregatire de la Herculane cu o victorie, oltenii câstigând fara prea mari probleme amicalul cu echipa clasata pe locul zece in Liga a II-a, CFR Timisoara. Alb-albastrii au facut o prima repriza foarte buna, marcând o data si punându-l deseori in dificultate pe Urai, dar in partea secunda, când in teren s-au aflat mai multe rezerve, au avut si momente de slabiciune, rezolvate insa de Bornescu. Goal-keeper-ul craiovean a reusit doua interventii providentiale, o data fiind ajutat si de bara.


Meciul a avut un ritm mult mai bun fata de cel cu Minerul Lupeni, juvetii controlând prima sa parte, Bornescu fiind practic somer. Fane Stoica a inceput cu Tambouras, Dina si Argintaru titulari, ultimii doi facând frecvent schimb de locuri pe cele doua benzi ale terenului. Seria ocaziilor a fost deschisa de Wobay, care nu l-a putut invinge pe Urai din 16 metri si a continuat cu Dorel Stoica, ale carui suturi au fost respinse cu greu de portarul timisorenilor, la unul acesta având noroc si cu bara. Africanii din atacul Stiintei si-au intrat repede in rol. Mai intâi, Urai a parat sutul lui Wobay, iar apoi a respins in bara mingea trimisa de Njock. Nu a mai avut ce face insa la executia leonezului, sut din careu pe coltul scurt, dupa o pasa primita de la Njock. Camerunezul si-a facut si el datoria in debutul reprizei secunde, marcând cu un sut plasat dupa ce s-a descotorosit de adversarul direct.


Daca in prima parte a meciului Fane Stoica nu a avut ce sa le reproseze elevilor sai, certându-se doar cu arbitrii, care fragmentau prea des jocul, in partea a doua a fost nevoit sa se faca auzit. S-a suparat pe Dananae pentru o greseala din care adversarii puteau reduce din diferenta, scotându-l de pe teren si pedepsindu-l cu o serie de alergari, dar si din cauza lipsei de concentrare a celor intrati dupa pauza. Alb-albastrii si-au mai creat ceva ocazii, dar Wobay, Barboianu, M. Costea si Rose nu au avut luciditatea necesara in fata portii. In tot acest timp, timisorenii s-au vazut in joc doar zece minute, suficient insa sa-i puna probleme lui Bornescu, putând chiar sa egaleze cu putin noroc. Chiar si asa, se poate spune ca Universitatea a avut parte de o prima perioada de pregatire reusita, insa adevarata valoare se va vedea in stagiul din Cipru, in compania unor adversari mult mai puternici si pe terenuri cu mult mai bune decât cel de la Herculane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS