10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.


Cristian


Poate vreodata se vor gândi sa isi faca si un magazin on line. Pentru oltenii din strainatate.


Leul alb-albastru


Super! Stiinta-mobilul! Idee geniala, care se materializeaza. Nu vreau sa fiu cârcotas, dar, totusi, pentru un club precum Universitatea Craiova o Dacie papuc este prea putin pentru imaginea clubului, chiar si pentru o perioada scurta (…) Domnule Mititelu, chiar nu ai un prieten care sa aiba alta masina pe care s-o puna la dispozitia clubului pentru perioada aceasta scurta pâna la sosirea dubitei Mercedes? (…) Sa nu uitam ca detaliile fac diferenta! De ce nu se face o treaba buna, daca tot se face? Este mare pacat faptul ca nu se pune accent pe calitatea produselor. Se câstiga bine pe termen scurt, dar pe termen lung se pierde foarte mult daca intr-adevar calitatea produselor lasa de dorit!


zuzzu


Intr-adevar, calitatea materialelor lasa de dorit. Se vede de la o posta ca bluzele de trening or sa se faca la prima spalare ca dracu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS