12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Sevcenko se apara

Atacantul ucrainean Andrei Sevcenko a decis sa raspunda acuzatiilor aparute in presa britanica potrivit carora ar fi un spion al patronului Roman Abramovic in vestiarul echipei Chelsea.


„Nu sunt prieten cu el, il vad destul de rar si când ne intâlnim vorbim despre multe lucruri, pentru ca suntem amândoi vorbitori de limba rusa. S-au scris multe lucruri despre mine, s-a exagerat mult si m-am simtit ranit. Si a fost afectata si familia mea. Sunt in relatii bune cu colegii mei de echipa, in special cu Frank Lampard, dar si cu antrenorul Jose Mourinho. Pot sa accept criticile formulate pentru prestatiile mele din teren, asa cum am facut-o deja, dar nu cele pentru viata mea privata“, a spus Sevcenko.


Atacantul ucrainean a tinut sa-l laude pe antrenorul Jose Mourinho pentru a demonstra ca nu este in conflict cu acesta.


„Mourinho a demonstrat ca este un mare antrenor, câstigând doua titluri in Anglia si in trecut Liga Campionilor“, a opinat „Seva“.


Andrei Sevcenko, de 30 de ani, a fost adus in vara anului trecut de la Milan pentru 45 de milioane de euro si a inscris trei goluri pentru Chelsea in 20 de meciuri jucate in campionat. In Liga Campionilor el a punctat o singura data in cinci meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS