21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu va fi luat la bani marunti

Mutu va fi luat la bani marunti

Alexandra Dinu a fost prezenta, ieri-dimineata, in fata instantei Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, in cele doua procese civile pe care le are cu fostul sau sot, Adrian Mutu (foto), unul vizând pensia de intretinere a fiului lor, iar celalalt o cerere a sportivului pentru reincredintarea lui Mario. Acesta este cel de-al doilea termen de judecata in procesul in care Adrian Mutu cere atât reducerea pensiei de intretinere pe care a fost obligat sa o plateasca, lunar, lui Mario, cât si incredintarea baiatului.


Instanta a dispus ieri transmiterea unei adrese catre clubul italian Fiorentina, unde activeaza fotbalistul, pentru a-i remite un document privind veniturile anuale ale acestuia. Pâna in prezent, Mutu a fost obligat la o pensie de 2.500 de euro. El a cerut, initial, instantei reducerea sumei pe care o plateste ca pensie de intretinere pentru Mario. Apoi, s-a razgândit si, pe 12 octombrie, a revenit cu o noua cerere, solicitând reincredintarea minorului, pe motiv ca fosta sa sotie, Alexandra Dinu, nu are suficienta grija de baietel.


Mario are patru ani si a fost tot timpul in grija Alexandrei, baiatul fiind, de altfel, incredintat mamei, prin hotarâre judecatoreasca, in urma divortului. Totodata, la partaj, Alexandra a primit o casa in strada Dragos Voda si un autoturism BMW X5.


La termenul urmator, stabilit pentru 1 martie, Mutu va trebui sa raspunda intrebarilor Alexandrei Dinu cu privire la cauza, prezenta fotbalistului nefiind insa absolut necesara, intrucât poate fi reprezentat de avocat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS