8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJocuri tari in Antalya

Jocuri tari in Antalya

Gruparea gorjeana are un program intens de meciuri amicale in „riviera turceasca“, urmând sa intâlneasca echipe din Croatia, Rusia, Austria, Ucraina, Coreea de Sud, Slovacia si Ungaria.


Pandurii Târgu Jiu a comunicat lotul de 26 de jucatori cu care va aborda returul Ligii I, aceiasi fotbalisti urmând sa faca deplasarea si in cantonamentul de pregatire din Antalya (Turcia). Tehnicianul Eugen Neagoe se va baza in partea a doua a campionatului pe Guso, Balaet, Dossey – portari, precum si pe jucatorii de câmp Mândrean, Popete, Rus, Bogoi, Chibulcutean, Dragomir, Kutlacic, A. Popescu, L. Mihai, Stânga, Vancea, Vatavu, Vasilache, Iordache, Orac, Zoicas, Radovanovic, Jovanovic, Vidakovic, Vintilescu, Dedu, Enescu, Pacurar.


„Pandurii“ vor parasi miercurea viitoare România cu destinatia Belek (Turcia), o statiune aflata la circa 40 de kilometri de Antalya, unde au perfectate opt jocuri de verificare. Echipa lui Neagoe va sustine primul meci pe 27 ianuarie in compania echipei croate Riejka, iar doua zile mai târziu este programat un joc cu o grupare din Rusia, nedesemnata inca. Pe 31 ianuarie, oltenii vor evolua in compania echipei Sturm Graz (Austria), iar pe 1 februarie intâlnesc pe Metalurg Donetk, echipa ucraineana antrenata de Co Adriaanse.


In perioada 5-10 februarie, Pandurii Târgu Jiu va juca in cadrul unui turneu dotat cu premii in bani, fiind repartizata in grupa A alaturi de FC Seul (Coreea de Sud), Spartak Trnava (locul 11 in prima liga din Slovacia) si Fehervar (locul 5 in Ungaria). In grupa B a aceluiasi turneu se regasesc UTA, Honved Budapesta, TSKA Sofia si FC Kosice.


Pacurar s-a simtit dorit


Alexandru Pacurar considera ca a facut o alegere buna venind la Târgu Jiu, simtind ca oficialii de la Pandurii l-au dorit foarte mult. Salvarea de la retrogradare nu va fi o problema pentru „panduri“, dupa parerea lui Pacurar, echipa putând sa-si propuna obiective mai indraznete. „Cred ca obiectivul il vom putea indeplini pentru ca lotul, din punct de vedere valoric, este cel putin la nivelul celui care era la Bistrita. Asta este parerea mea. Este bine sa ne fixam obiective cât mai indraznete. Daca se poate sa câstigam si Cupa României. Eu cred ca mai important este campionatul. Sa ocupam la sfârsitul sezonului un loc cât mai bun in clasament“, a afirmat Pacurar.


Ex-dinamovistul sustine ca valoarea echipei Pandurii o recomanda sa ocupe un loc in prima parte a campionatului. „Dupa câte am vazut pe aici si cât am jucat contra lor, cred ca in primele opt ne putem clasa la finalul campionatului“, a mai spus Pacurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS