12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGetafe a eliminat-o pe Valencia

Getafe a eliminat-o pe Valencia

Getafe, echipa la care este legitimat si fundasul român Cosmin Contra, a eliminat, miercuri seara, formatia Valencia, in optimile de finala ale Cupei Spaniei. Elevii lui Bernd Schuster s-au impus cu scorul de 4-2 pe terenul „liliecilor“, dupa ce in tur scorul fusese egal, 1-1.


Gazdele au condus cu 1-0 dupa reusita lui Silva, din minutul 28. Scorul la pauza a fost insa 1 – 1, pentru ca Nacho a punctat in minutul 30. In primul minut al reprizei secunde, Getafe a preluat conducerea gratie reusitei lui Guiza. Oaspetii au mai punctat apoi de doua ori intr-un interval scurt de timp, prin Casquero (’61) si Guiza (’66), iar fundasul Valenciei, Albiol, a redus din diferenta in minutul 78, când a stabilit si scorul final: 2-4. Cosmin Contra nu a fost convocat pentru acest meci.


O alta echipa cu nume care a parasit competitia in faza optimilor este Atletico Madrid, invinsa cu 2-0 la Pamplona, de Osasuna, dupa ce in tur cele doua echipe terminasera la egalitate, 1-1.


Nici Villarreal nu a avut mai mult noroc, fiind scoasa din competitie de echipa din liga a doua Real Valladolid, care a câstigat chiar pe stadionul „El Madrigal“, cu 1-0 (Baraja ’26, pen.), dupa ce se impusese si in tur cu 2-1.


In schimb, FC Sevilla, lidera din Primera Division, a ajuns in sferturi dupa ce a invins pe teren propriu, cu 3-1, pe Rayo Vallecano din liga a treia. In tur, scorul a fost 0-0.


Rezultatele din optimile Cupei Spaniei


In partidele disputate marti si miercuri in mansa a doua a optimilor de finala ale Cupei Spaniei s-au inregistrat urmatoarele rezultate: FC Barcelona – Alaves 3-2 (in tur 2-0), Real Zaragoza – Malaga 0-1 (in tur 3-0), Villarreal CF – Real Valladolid 0-1 (in tur 1-2), Valencia – Getafe 2-4 (in tur 1-1), Osasuna – Atletico Madrid 2-0 (in tur 1-1), FC Sevilla – Rayo Vallecano 3-1 (in tur 0-0), Deportivo La Coruna – Real Mallorca 1-1 (in tur 2-1). Aseara, dupa inchiderea editiei, s-a jucat meciul Real Madrid – Betis Sevilla (in tur 0-0).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS