14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFiorentina si AC Torino il urmaresc pe Dica

Fiorentina si AC Torino il urmaresc pe Dica

Jucatorul Stelei a fost monitorizat de reprezentantii celor doua cluburi la meciul pe care trupa lui Olaroiu l-a câstigat miercuri, cu 3-1, in fata echipei a doua a gruparii Siena.


Jucatorul Stelei, Nicolae Dica, a fost urmarit miercuri la Siena, la amicalul pe care „ros-albastrii“ l-au câstigat in fata echipei a doua a gazdelor (3-1), de doua persoane trimise de clubul AC Torino, informeaza site-ul tuttomercatoweb.com. Potrivit sursei citate, vedeta Stelei a intrat in atentia presedintelui torinezilor, Urbano Cairo, care ar fi dispus sa plateasca bucurestenilor sase milioane de euro in schimbul lui. „Torino ar da o adevarata lovitura pe piata transferurilor, pentru ca Dica este unul dintre cei mai curtati mijlocasi din Europa in acest moment“, a scris tuttomercatoweb.com.


Site-ul precizeaza ca Dica a mai fost urmarit la amicalul de la Siena si de directorul sportiv al echipei Fiorentina, Pantaleo Corvino. Din pacate pentru el, Nicolae Dica s-a accidentat in minutul 30 si nu a mai putut sa continue meciul.


Dica ar vrea sa joace la Fiorentina


Intr-un scurt interviu acordat pentru site-ul tuttomercatoweb.com, Nicolae Dica a marturisit ca i-ar placea sa evolueze la Fiorentina, alaturi de Adrian Mutu. „Toti jucatorii din lume si-ar dori sa evolueze in Serie A, pentru ca este unul dintre cele mai puternice campionate din lume, cu jucatori de mare valoare. Recunosc, mi-ar placea sa joc la Fiorentina, alaturi de Adrian Mutu. Ma inteleg foarte bine cu el la echipa nationala, avem stiluri diferite si nu ne incurcam unul pe celalalt. Transferul nu depinde insa de mine, ci de antrenor si de conducatori. Pe Mutu il cunosc de foarte mult timp, suntem prieteni foarte buni“, a spus Nicolae Dica.


Tuttomercatoweb.com a mai scris ca „la echipa nationala a României, unde Victor Piturca foloseste un sistem 4-3-1-2, Dica evolueaza in spatele vârfurilor Mutu si Marica, acesta din urma fiind un fel de… Toni“.


Mai multe site-uri ale suporterilor Fiorentinei, printre care firenzeviola.it, prezinta reusitele lui Dica din prima parte a sezonului si ii invita pe fani sa-si scrie parerea despre român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS