11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Roma, in semifinale

AS Roma, in semifinale

Cristian Chivu si Matteo Ferrari au fost considerati de presa italiana cei mai slabi jucatori ai echipei din capitala Italiei in disputa de miercuri, cu AC Parma.


AS Roma, echipa la care evolueaza fundasul român Cristian Chivu, s-a calificat in semifinalele Cupei Italiei, dupa ce a remizat, miercuri seara, scor 2-2, pe terenul formatiei AC Parma, in mansa a doua a sferturilor de finala. In meciul tur, AS Roma s-a impus, cu 2-1, pe „Stadio Olimpico“.


In partida de miercuri, parmegianii au deschis scorul in minutul 11, prin Muslimovic, si si-au pastrat avantajul pâna in minutul 30, când pentru Roma a punctat Daniele De Rossi. Scorul la pauza a fost insa 2-1 in favoarea gazdelor, dupa ce Muslimovic a marcat din nou, in minutul 43. Golul calificarii „giallo-rossi“-lor a fost inscris de David Pizarro, cu cinci minute inainte de finalul meciului.


Fundasii centrali Cristian Chivu si Matteo Ferrari au fost considerati de presa italiana cei mai slabi jucatori ai echipei AS Roma in partida de miercuri, cu AC Parma. Site-ul goal.com le-a acordat nota 5,5 celor doi fotbalisti.


„O partida dezastruoasa pentru cei doi fundasi centrali ai Romei. Dupa prostiile facute in meciul de campionat cu Messina, erorile au continuat si la Parma, iar romanii ar fi putut fi eliminati“, a scris goal.com.


Cotidianul Il Giorno i-a notat cu 5 pe Chivu si Ferrari, dar si pe coechipierii lor Rodrigo Taddei si Okaka Chuka.


Miercuri seara s-au mai disputat alte doua meciuri din mansa a doua a sferturilor de finala, incheiate cu urmatoarele rezultate: Chievo – Sampdoria 1-2 (in tur 0-1), Inter – Empoli 2-0 (in tur 2-0). Meciul Arezzo – Milan (in tur 0-2) s-a jucat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS