Minunile de la FC Caracal 2007

Autori


La reunirea lotului caracalean s-au prezentat multi jucatori noi, plus noul cuplu de tehnicieni, Emil Vladut si Dragos Bon, secundul Sabin Ciurea renuntând.

Cu o intârziere de aproape o saptamâna, FC Caracal s-a reunit luni, aflându-se acum in cantonamentul de la Deveselu, locatie unde se va desfasura prima parte a perioadei de pregatire. Au fost prezentati cei doi antrenori noi, Emil Vladut – principal si Dragos Bon – secund. Nu s-a prezentat Sabin Ciurea, fostul antrenor cu portarii din perioada turului, aceasta absenta fiind catalogata astfel de presedintele Nitulescu: „Absolut surprinzatoare. Inca il mai asteptam!“.

Ciurea: „Nu mai pot continua cu FC Caracal“

In replica, antrenorul Sabin Ciurea a spus ieri: „L-am informat de presedintele executiv Jean Nitulescu inca de la sfârsitul turului despre problemele mele, respectiv despre restantele financiare ale clubului fata de mine si l-am avertizat pe oficialul caracalean despre faptul ca nu mai pot continua colaborarea cu FC Caracal in asemenea conditii. Mai am contract cu FC Caracal inca vreun an si jumatate, dar in asemenea conditii nu mai lucrez. Din decembrie pâna acum n-am primit decât promisiuni din partea presedintelui Nitulescu care-mi spunea ca voi fi sunat de actionarul Ilinca si ca totul se va rezolva… Regret despartirea de FC Caracal si sunt surprins ca s-a procedat astfel“. Desi antrenorii Iordan Eftimie si Sabin Ciurea nu si-au reziliat contractul cu FC Caracal, ei sunt de aproape o saptamâna la conducerea tehnica a formatiei Alro Slatina.


Cirtu il vrea pe Vodita la FC National

Fata de lotul din tur au parasit echipa: Tibi Lung (transferat in Cipru), Fruntelata (la Jiul Petrosani), Apostol (probabil la Armata), Istinie (probabil la Minerul Motru), iar Vlasceanu si-a exprimat dorinta sa plece la FC Arges. Totodata, Alexandru Negrila, care nu s-a prezentat la pregatirile echipei, isi va rezilia pe cale amiabila zilele acestea contractul cu gruparea caracaleana. Pentru Vodita exista doua oferte, una de la CS Otopeni si una venita chiar ieri de la FC National, Sorin Cirtu exprimându-si intentia de a-l transfera in Cotroceni.

In privinta noutatilor, presedintele executiv Jean Nitulescu a spus ca s-a batut palma cu 12-13 jucatori noi! Au ajuns la Caracal: Catalin Badoi, Catalin Zaharia, George Georgescu, Mihai Purdel (de la Scoala de Fotbal Nucet), Sorin Raducu (de la Alexandria), Ionut Suteu (Somesul Satu Mare), Relu Turai (Severnav), Constantin Filip (CS Otopeni), Catalin Virlan (de la Universitatea II, dar care s-a accidentat in prima zi de pregatire), iar astazi ar urma sa ajunga in cantonamentul de pregatire un jucator din lotul largit al FC National si inca un mijlocas. In privinta portarilor, n-ar fi exclus sa reapara la Caracal fostul goal-keeper al Extensivului, Catalin Zdrânca, si inca unul, nenominalizat de oficialul oltean. Dupa amicalul din 25 ianuarie de la Craiova, Universitatea – FC Caracal, lotul din „Orasul minunilor“ va efectua un cantonament de zece zile la Baile Govora, perioada in care echipa lui Emil Vladut va sustine inca un meci de verificare.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 17 ianuarie 2007

Actualitate

» Taxele la frontiera, abrogate cu o exceptie
» RAT Control, paguba din turism
» Transportatorii ameninta cu scumpirea biletelor

Local

» Mort saltat de politisti
» Scorpion medaliat in Afganistan
» Trusa fara ajutor
» LUCIA DI LAMMERMOOR, o opera captivanta
» Remus Georgescu isi dirijeaza propriul concert
» „Valsul hazardului“, de Victor Haim
» Colocviul International „Marin Sorescu“
» Poezii, de Eugenio Montale
» Solomon vrea centru si Carerras in mai
» PLD vrea parlamentari europeni
» Nereguli financiare la Primaria Verbita
» Termoficarea s-a schimbat la fata
» Copiii, lasati fara brichete

Dolj

» Radarele nu sunt infailibile
» Recalculari pe banda rulanta

Gorj

» Accident de circulatie in fata autogarii
» Reforma la Sanatoriul Dobrita

Sport

» Continua vânatoarea de „lei“
» „Am un lot echilibrat si valoros“
» „Ar fi un pas inainte pentru mine“
» „Gazarii“ sunt in grafic
» Se reia campionatul
» Jeremie Njock strânge cureaua
» Pandurii schimba autocarul
» Cuplaj pe sintetic
» Victorie pentru BMW
» Bjorkman, ultima „victima“ a lui Federer
» Gyenes si Gordon sunt frati de benzina
» Mauresmo s-a distrat cu Poutchkova

Bani & Afaceri

» Profit din nimic
» Directorii de scoli, constrânsi sa ceara fonduri europene
» Creste increderea craiovenilor in agentiile imobiliare

Magazin

» Ia te uita
» Bancul zilei
» Biroul, mai infectat decât toaleta
» Utile Craiova
» INTRERUPERI PROGRAMATE
» Fereşte-te de radar!
» Frumoasa in fiecare zi
» Forma fetei, esentiala pentru o tunsoare
» Viagra in varianta feminina Delia PATRU
» Scurte stiri
» Horoscop

Opinii

» Vremi anormale
» Vine vremea Huliganilor!
» De ce ne temem in Europa?
» O victima: Andrei Ionescu

Top