5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock, cel mai bogat dintre juveti

Njock, cel mai bogat dintre juveti

Apropiati ai gruparii oltene sustin ca africanul va incasa 250.000 de euro pe sezon.


Dupa antrenamentul de ieri-dimineata, camerunezul Jeremie Njock a fost prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a primit tricoul cu numarul 9, purtat pâna acum de australianul Baird, si a fost prezentat de patronul Adrian Mititelu drept „cel mai bine platit jucator din fotbalul românesc“. Conform unor apropiati ai gruparii oltene, Njock va primi un salariu de 250.000 de euro anual, dupa ce clubul a platit 400.000 de euro pentru a-si asigura serviciile sale. Pentru a-si justifica banii, camerunezul a fost de acord ca in contractul sau, care se intinde pe o perioada de trei ani si jumatate, sa fie trecute si unele clauze speciale. Njock nu are voie sa intârzie la antrenamente si la convocarea lotului, sa miroasa a alcool, sa umble prin cluburi si nici sa dea declaratii presei fara acordul lui Mititelu.


Cu toate acestea, Njock a declarat ca nu a ales Craiova neaparat pentru bani. „N-am sperat ca voi reveni vreodata la Universitatea, dar imi place Craiova si am decis sa imbrac tricoul alb-albastru. Am mai multa experienta acum si sunt convins ca voi ajuta Stiinta mai mult decât am facut-o data trecuta“, a spus jucatorul african, care intre timp a mai trecut pe la Mons (Belgia) si Brest (Franta).


Florin Costea, noul numar 10


In aceeasi conferinta de presa, Mititelu l-a prezentat pe noul numar 10 al Stiintei. Este vorba de atacantul Florin Costea, care a primit tricoul in care evolua pâna acum Andrei Ionescu. „Costea este noul numar 10 al Universitatii. Pentru a purta acest tricou trebuie sa ai trei mari calitati: sa fii oltean, sa ai valoare, caracter si sa iubesti Universitatea. Florin Costea a aratat ca are aceste calitati si merita numarul 10“, a explicat Adrian Mititelu decizia conducerii. La rândul sau, noul decar al Universitatii a spus: „Sunt mândru ca o sa port acest tricou si sper ca prin evolutia mea sa demonstrez ca merit sa port numarul 10. A fost un an mai dificil pentru mine, dar sper ca 2007 sa fie mult mai bun, iar echipa sa aiba rezultate foarte bune“. In urma acestor modificari, tricoul cu numarul 11, ramas vacant, i-a revenit australianului Michael Baird.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU