12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTames si Baltoi, in Trivale

Tames si Baltoi, in Trivale

Gruparea patronata de Cornel Penescu, FC Arges, si-a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, noile achizitii: Alexandru Baltoi si Iulian Tames, dar si noul vicepresedinte al clubului, Paul Cazan. „A fost o oferta pe care nu o puteam refuza si nu datorita banilor, ci lui Dorinel Munteanu. El m-a dorit foarte mult. Sunt sigur ca echipa se va salva de la retrogradare. Cred ca putem indeplini acest obiectiv“, a declarat Baltoi, atacantul de 24 de ani fiind imprumutat de Dinamo la Pitesti pâna in vara.


In schimb, Tames a semnat cu gruparea din Trivale un contract valabil pe trei ani si jumatate, despartindu-se definitiv de Dinamo. Mijlocasul de 28 de ani a precizat ca a venit la FC Arges tot datorita lui Dorinel Munteanu: „Am venit la dorinta lui Dorinel. Am avut oferte mai bune din punct de vedere financiar, dar am decis sa vin la FC Arges. In luarea acestei hotarâri a contat foarte mult si faptul ca sotia mea este argeseanca“.


La rândul sau, Paul Cazan s-a declarat si el optimist in privinta sanselor noii sale formatii de a evita retrogradarea, el precizând ca a parasit Poli Timisoara, unde ocupa functia de director sportiv, pentru ca nu mai avea ce sa faca, deoarece in structura de conducere a gruparii banatene fusese cooptat Gheorghe Chivorchian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS