12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtacuri prelungite

Atacuri prelungite

Oficialii moldoveni au continuat sa acuze oltenii, conducerea Stiintei are o replica pe masura, luându-se de gât si cu presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.


Cuvintele dure „pasate“ intre cele doua tabere au continuat si dupa fluierul de final al controversatului „central“ Marian Salomir. Auzind ca sunt acuzati de olteni de faptul ca au continuat sa distruga vestiarul oaspetilor pentru a distrage atentia de la arbitraj, solicitând totodata mai multi bani pentru pagubele produse, oficialii FC Vaslui au luat pozitie. Directorul sportiv al clubului FC Vaslui, Catalin Popa, a afirmat ca va inainta un raport catre Liga Profesionista de Fotbal, pentru a determina clubul Universitatea sa plateasca pagubele produse.


„Observatorul meciului a vazut ce au facut oltenii si a notat in raport. Vom face si noi un raport pe care-l vom inainta la LPF. Ce am auzit de la ei m-a lasat perplex, cum sa intram noi peste ei? As vrea sa vad si eu un conducator care intra intr-un vestiar cu 25 de jucatori inauntru. Dupa ce ca au facut ce au facut, tot ei pozeaza in victime. Oameni fara caracter, nu trebuie sa ne coborâm la nivelul lor“, a spus Catalin Popa. „Cristescu si Bornescu il injurau pe domnul Hizo, scuipau jucatorii. Asta e comportament de om normal? Daca o sa prinda si anul viitor Liga I, o sa-i primim cum se cuvine. La vestiar, in loc de usi o sa le punem covoarele de pe jos, ca asa merita“, a completat directorul sportiv al FC Vaslui.


Mititelu cauta aliati sa faca dreptate


Suparat de tratamentul primit de juveti la Vaslui, finantatorul Universitatii s-a hotarât sa mearga pâna la capat, fiind initiatorul ideii de a-l inlocui din functie pe Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Adrian Mititelu a afirmat ca singurul „leac“ pentru vindecarea arbitrajului românesc este Ion Craciunescu, pentru ca este corect, spre deosebire de Costica „Vâlcea“, care face jocurile marilor puteri din fotbal.


„Am vorbit cu mai multi presedinti de club din Liga I si suntem hotarâti sa cerem convocarea unei Adunari Generale a FRF pentru a-l inlocui din functie pe Gheorghe Constantin. Nu mai putem rabda hotia arbitrilor. Craiova trebuia sa aiba cu cel putin sapte puncte mai mult daca nu ne furau. Pe vremea lui Craciunescu nu se intâmplau astfel de jafuri. Este un om de caracter si ar fi cel mai indicat sa faca ordine in arbitraj. Daca despre Piatra-Neamt se spunea ca este un Kosovo al fotbalului românesc, la Vaslui este Bagdad! M-au avertizat mai multi despre ce se intâmpla acolo, dar n-am crezut pâna sâmbata trecuta, când am vazut cu ochii mei“, a spus Mititelu.


Toate aceste declaratii belicoase aparute in urma meciului de la Vaslui, la care se adauga si incidentele petrecute pe tunel si la vestiar vor fi analizate astazi de Comisia de Disciplina din cadrul FRF si nu este exclus ca amenzile drastice sa fie insotite de suspendari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII