27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValorile Stiintei, putine la numar

Valorile Stiintei, putine la numar

„Blue Lions“, una dintre cele mai importante factiuni din Peluza Sud „Cristi Neamtu“, a atras atentia conducerii in privinta jucatorilor care mimeaza fotbalul.


Cea mai veche si fidela grupare din Peluza Sud „Cristi Neamtu“ a luat pozitie in ceea ce priveste ineficacitatea si lipsa de valoare a unor fotbalisti ai Stiintei, invinuindu-i totodata de rezultatele slabe din ultimul timp. „Blue Lions“ a postat pe site-ul propriu un protest la adresa atacantului Michael Baird, considerat de actuala conducere o mare speranta, dar ale carui realizari sunt aproape nule. Tinând cont ca australianul este una dintre „vedetele“ echipei, factiunea infiintata in memoria si onoarea lui Ion Oblemenco pune la indoiala valoarea lotului pregatit de Fane Stoica.


„Am pierdut la UTA Arad, intr-un meci in care am avut o singura ocazie monumentala, a lui Baird, atacantul adus din Australia, care a inscris tot atâtea goluri cât portarul Bornescu, adica doua. Baiatul asta numai tânara speranta nu e. Nu ne convine deloc valoarea unor jucatori. Câte minuni sa mai asteptam si de la Fane Stoica? Aproape de fiecare data cel mai bun jucator a fost Mircea Bornescu. Ce valoare are echipa asta, când cel mai bun jucator al ei este mai mereu portarul? Unii incearca sa ne prosteasca cu valoarea de viitor a tinerilor nostri jucatori. Cât despre disputa cu UTA, privind cine este Campioana Provinciei, opinia «Blue Lions» este urmatoarea: ei au câstigat sase campionate, noi patru. Avantaj ei. Insa in cupele europene, ceea ce conteaza cel mai mult, de UTA s-a auzit o singura data, când a eliminat, in turul intâi, pe Feyenoord, dupa doua rezultate de egalitate. Universitatea are atâtea victorii in cupele europene incât noi, suporterii, nu le putem enumera din memorie pe toate! Una e sa câstigi in tara in vremurile de dupa razboi si alta, incomparabil, sa câstigi titluri in fata blocului comunist si sa defilezi in Europa, asa cum a facut Craiova“, a fost mesajul celor de la „Blue Lions“.


Amatorii intaresc Universitatea


Desi a afirmat ca Universitatea va achizitiona numai jucatori de certa valoare in aceasta iarna, ieri, la singurul antrenament al zilei, desfasurat la cantonamentul din Lunca Jiului, de la ora 13.00, si-au facut aparitia cinci jucatori in probe. Este vorba despre atacantii Andrei Vasilescu si Florin Rauta, ambii de 20 de ani, si mijlocasii Leonard Pavel, de 19 ani, Marius Veltescu, de 21 de ani, si Marius Burada, de 20 de ani. Primi trei au venit de la divizionara C FC Ghimbav, fiind propusi de managerul Paul Enache, in timp ce Veltescu este un produs al UTA Arad, care a mai jucat la CSM Resita, iar Burada este venit de la Armata Craiova, el fiind component al nationalei României de amatori. Fane Stoica urmeaza sa se decida asupra lor in zilele urmatoare, dupa ce vor fi testati in mai multe amicale ale „satelitului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII