11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRapid este mai buna decât Mlada

Rapid este mai buna decât Mlada

Victor Munoz, antrenorul spaniol al echipei Panathinaikos Atena, le-a transmis jucatorilor sai ca Rapid Bucuresti este mai buna decât Mlada Boleslav.


„Atentie mare la Rapid, este mai buna decât Mlada, are jucatori valorosi. Trebuie sa fim concentrati si sa jucam inteligent, pentru a ne atinge obiectivul. Nu trebuie sa risipim ce am construit pâna acum“, le-a transmis tehnicianul spaniol jucatorilor sai.


Conform presei elene, antrenorul Victor Munoz va face câteva modificari in echipa, pentru a odihni câtiva jucatori. Cu toate acestea, Panathinaikos ii acorda importanta cuvenita meciului cu Rapid, o victorie aducând calificarea de pe primul loc in grupa. Desi accidentarea sa nu este grava, portarul camerunez Pierre Ebede ii va lasa probabil locul croatului Mario Galinovici. De asemenea, fundasul Mikael Antonsson va lipsi si el, iar unul dintre fundasii Nasief Morris si Ioannis Goumas va ramâne pe banca, urmând sa joace Igor Biscan. Mijlocasii Ricardo Bovio si Victor Sanchez vor fi inlocuiti cu Sotirios Leondiou si Sebastian Romero, fiind posibil si ca Andreas Ivanschitz sa joace in locul lui Georgios Theodoridis. Anthony Serici si Loukas Vintra vor fi menajati si ei, urmând sa fie in teren Filippos Darlas si Mikael Nilsson. In atac, unul dintre titularii Dimitrios Papadopoulos si Dimitrios Salpingidis ii va lasa locul lui Evagelos Mantzios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS