11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu crede in victoria Universitatii

Mititelu crede in victoria Universitatii

Patronul gruparii alb-albastre crede ca, in ciuda parcursului bun al moldovenilor, juvetii vor lua toate cele trei puncte in meciul de sâmbata, de la Vaslui, luându-si revansa pentru semiesecul din prima etapa a turului.


Chiar daca este constient de faptul ca Universitatea nu va avea o misiune usoara cu FC Vaslui, Adrian Mititelu este convins ca punctele vor ajunge in Banie. Finantatorul Stiintei nu crede ca FC Vaslui este avantajata de arbitri, asa cum au spus mai toti adversarii care au plecat invinsi de galben-verzi.


„Incepem returul cu un meci extrem de dificil, cu o echipa aflata pe val, care a avut rezultate de exceptie in ultimele cinci-sase etape. FC Vaslui are o echipa buna si isi merita locul din clasament. Cred ca echipa Vasluiului sta in trei jucatori extraordinari, care fac diferenta in echipa: Buhus, Croitoru si Frunza. Cu toate acestea, noi venim la Vaslui sa luam cele trei puncte, pentru ca si echipa Craiovei e buna, chiar daca in ultimul timp nu a avut aceleasi rezultate. Nici nu ma gândesc sa nu plec de la Vaslui fara cele trei puncte, Craiova nu are cum sa piarda de doua ori la rând“, a punctat patronul Universitatii in presa moldava. „Am auzit mai multi care se plângeau ca Vasluiul e avantajat de arbitraj si tin sa-i contrazic. Am vazut meciul cu Poli Timisoara, Vasluiul nu a fost avantajat, ci, dimpotriva, dezavantajat. Au avut un penalti clar, care nu li s-a dat. In plus, nu cred eu ca se preteaza domnul Porumboiu la asa ceva“, a completat Mititelu.


Tunurile pe Frunza


Adrian Mititelu nu a uitat de Sorin Frunza, cel care dupa meciul tur, incheiat 0-0, a afirmat ca Universitatea se va afla pe un loc retrogradabil la sfârsitul sezonului, ca nu are echipa de prima scena, si l-a apostrofat serios.


Spre deosebire de Frunza, Bogdan Buhus a fost apreciat atât ca jucator, cât si ca om de finantatorul craiovean, care regreta ca jucatorul nu a ramas in Banie.


„Sorin Frunza a fost o cacealma la Craiova. Dinel Staicu si-a luat cea mai mare teapa cu el atunci. Cred ca el l-a vrut pe Viorel Frunza si vasluienii l-au dat pe Sorin. Ala nici nu avea ce sa caute aici, el a retrogradat echipa. A fost copilul lui Mircea Rednic, acum de ce nu l-a luat la Dinamo? Sa multumeasca mai bine Cerului ca a fost la Craiova, sa-si puna o poza in rama ca sa-si aduca aminte ca a jucat aici. A regretat ca a plecat de la Craiova, noi regretam ca a fost aici. Dupa meciul din tur, mai dadea si interviuri, spunând ca Universitatea va retrograda. Eu in locul lui nici nu mai vorbeam, sa-i fie rusine! A retrogradat si Craiova o data si el a jucat atunci“, a spus Mititelu.


„Buhus este un caracter extraordinar, cât a jucat la Craiova, a facut-o foarte bine, era un baiat muncitor. Daca aveam unsprezece jucatori ca el in echipa, ne bateam la câstigarea titlului“, a conchis Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS