24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuilding vrea victoria

Building vrea victoria

Liga a II-a


Building – FC Caracal


• Stadion „Victoria“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Building: Nedelcea – Cita, Babas, Gadaleanu – Nitu, Poenaru, Dracea, Poiana, Faget – Fl. Serban, Ciochina. Antrenor: Iulian Babas.


FC Caracal: T. Lung – Pasare, Vodita, Negrila, Vlasceanu – Schinteie, Filip, D. Mihai, S. Popescu – Boroiban, A. Serban. Antrenor: Eftimie Iordan.


• Vor arbitra: S. Bogdan – Ov. Maier, P. Gaspar.


Elevii antrenorului Iulian Babas doresc ca in confruntarea de astazi cu echipa din Caracal sa continue ceea ce au inceput la Lugoj, adica sa acumuleze puncte. Building Vânju Mare se afla la un ingrijorator -10 la „adevar“, iar jucatorii sunt constienti ca orice punct pierdut pe teren propriu ii va face sa se afunde in subsolul clasamentului. Mehedintenii s-au pregatit in cursul saptamânii pe baza de la Schela Cladovei, iar de joi au intrat in cantonamentul de la Eselnita. Din lotul pe care-l are la dispozitie Babas, acesta nu poate conta pe atacantul Zamfir, care este suspendat ca urmare a cartonasului rosu primit etapa trecuta.


De partea cealalta, FC Caracal a coborât pe locul patru in clasament, cu +1 la „adevar“, dupa esecul surprinzator suferit pe teren propriu etapa trecuta. Elevii lui Eftimie Iordan doresc sa recupereze punctele pierdute. La oaspeti nu vor putea evolua in meciul de astazi Nauiu, suspendat, si Militaru, accidentat. De precizat ca doi dintre jucatorii de la Caracal, Schinteie si Vodita, au jucat in trecut si la Building.


Jean Nitulescu, pus pe liber


Presedintele executiv al clubului FC Caracal, Jean Nitulescu, a fost dat afara de conducerea clubului oltean. Anuntul a fost facut chiar de Nitulescu. „La inceputul acestei saptamâni a avut loc o sedinta in care s-a decis ca eu sa nu mai fiu presedinte. Primarul Constantin Anghel si George Ilinca au luat aceasta decizie“, a spus fostul oficial al Caracalului. Disensiunile dintre Nitulescu si ceilalti conducatori ai formatiei FC Caracal au aparut dupa meciul din etapa trecuta, cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, pierdut de olteni cu 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU