9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMilan, in cadere libera

Milan, in cadere libera

Dupa trei infrângeri consecutive, AC Milan a obtinut, sâmbata, un punct din deplasarea de la Empoli, echipa cu care a terminat la egalitate, scor 0-0, in cadrul etapei a 12-a a campionatului italian.


In prima repriza, milanezii au trimis de doua ori mingea in bara, prin brazilianul Oliveira, iar in finalul meciului jucatorii care au creat pericol la poarta lui Empoli au fost veteranii Alessandro Costacurta, de 40 de ani, cu un sut de la distanta, si Paolo Maldini, de 37 de ani, cu o lovitura de cap, la ambele faze remarcându-se portarul Danielle Balli. Cei patru fundasi folositi de Carlo Ancelotti in defensiva, Cafu, Costacurta, Maldini si Jankulovski, au impreuna 143 de ani. Empoli ocupa locul al cincilea in clasament dupa aceasta remiza, in timp ce Milan se afla pe pozitia a 14-a, cel putin pâna la disputarea meciurilor programate aseara.


Tot sâmbata, Cagliari a reusit sa invinga pe teren propriu, cu 1-0, formatia Palermo, echipa aflata pe primul loc inaintea acestei etape, la egalitate cu Inter. Golul sarzilor a fost marcat de tânarul atacant Simone Pepe, in minutul 90. Simplicio de la Palermo a fost eliminat in minutul 45 pentru un fault comis asupra lui Suazo din postura de ultim aparator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS