12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiul craiovean, la ora amintirilor

Voleiul craiovean, la ora amintirilor

Sala de Consiliu a Primariei Craiova a gazduit sâmbata intâlnirea celor care au practicat voleiul la Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Intâlnirea a avut loc gratie inimosului profesor Ion Constantinescu, fost antrenor si presedinte la gruparea alb-albastra. La acest moment emotionant au particiat aproximativ 50 de fosti voleibalisti, exponenti ai mai multor generatii care au reprezentat Bania. De asemenea, au fost prezenti conducatori si antrenori ai clubului, precum si alte persone care si-au legat numele, intr-un fel, de voleiul masculin craiovean.


Cu aceasta ocazie, profesorul Constantinescu a prezentat o monografie a voleiului masculin din Banie. Cei prezenti au primit diplome de onoare din partea municipalitatii, Directiei Judetene pentru Sport Dolj si CS Universitatea. Prezent la intâlnire, primarul Antonie Solomon a promis ca in scurt timp voleiul masculin craiovean isi va reintra in drepturi.


Ziua s-a incheiat cu un moment comemorativ, majoritatea celor prezenti la primarie mergând la cimitirul Ungureni, unde au depus coroane si au aprins lumânari la mormintele fostilor coechipieri sau antrenori decedati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS