11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Fair-play premiat

Comitetul de Urgenta al AJF Dolj s-a intrunit ieri pentru a analiza evenimentele petrecute in ultima vreme pe terenurile de fotbal din Dolj, decizând ca din aceasta luna sa acorde recompense pentru cel mai fair-play sportiv, dar si pentru cei care se evidentiaza in mod negativ. Lunar se va acorda trofeul „Mereu Fair Play“, conducerea AJF Doj fiind sensibilizata de gestul jucatorului Emil Tiuga, câstigatorul din aceasta luna.


Component al echipei ASF Mârsani, acesta a marcat cu mâna in partida cu Prometeu Craiova, in minutul 93 la scorul de 2-2 pentru echipa sa, dar arbitrul Lucian Bozdogescu a anulat, corect, golul, primind ulterior o serie de reprosuri. In apararea „fluierasului“ a sarit chiar jucatorul de la ASF Mârsani, Emil Tiuga, recunoscând ca a marcat neregulamentar. Pentru gestul sau, jucatorul va primi o diploma de onoare si un premiu de un milion de lei vechi.


La polul opus se afla Consiliul Local Poiana Mare, care va fi „premiat“ cu „Lingura de lemn“, premiu care se acorda pentru gesturi nesportive si pentru nepromovarea activitatii sportive la nivelul comunelor si satelor. Conducerea AJF este suparata pe CL Poiana Mare pentru ca a retras echipa din categoria Elita. Premiul „Lingura de lemn“ consta intr-o diploma si o carte editata de AJF Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU