14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMunteanu, intre Cluj si Pitesti

Munteanu, intre Cluj si Pitesti

Contradictiile dintre Dorinel Munteanu (foto) si conducerea gruparii CFR Cluj au determinat sefii altor echipe din Liga I sa incerce sa-l aduca pe „Munti“ in propria ograda. Unul dintre acestia a fost Cornel Penescu, finanatatorul lui FC Arges, care s-a intânit luni seara, la Sibiu, cu Munteanu, acesta din urma dându-si acordul sa vina in Trivale, urmând sa-l inlocuiasca pe Giuseppe Giannini, care nu a reusit decât o singura victorie in zece etape.


Conform unor surse din cadrul clubului pitestean, FC Arges era dispus sa plateasca 200.000 de euro gruparii clujene, reprezentând clauza de reziliere a contractului pe care Dorinel Munteanu il are cu CFR. In plus, Munteanu va primi, daca ajunge la Pitesti, un salariu de 300.000 de euro pe an, acest lucru fiind insa conditionat de indeplinirea obiectivului, salvarea echipei de la retrogradare.


Dorinel Munteanu a fost greu de gasit ieri dupa-amiaza. In schimb, oficialii gruparii din Gruia sustineau ca „Munti“ are in continuare usa deschisa la CFR. „Dorinel nu semneaza cu alta echipa pâna nu vorbesc cu el. Este un om de caracter. Nu face nici un pas pâna nu vom clarifica intre noi problema. Nu este omul care sa se intâlneasca cu orice echipa si sa semneze. Este un om corect, nu face asa ceva. Este de acord sa ii prelungim contractul pe inca doi ani, adica pâna in 2009. Eu sper sa ramâna si cred ca va ramâne“, a spus Iuliu Muresan, presedintele clubului CFR Cluj, care a negat orice discutie cu Ovidiu Sabau pentru a prelua gruparea clujeana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS